Friday, November 4, 2011

soalan dari " Miss Atie"

lagi soalan dari sahabat blogger... so here i want to answer...

hurm.. tapi saya x pasti di mana soalannya... mungkin soalan yang telah dijawabnya itu.. so saya harap betula la yer...

KEPADA MISS ATIE:

NAMA SEBENAR KORANG?
nama saya, NILAM SUHANA BINTI OTHMAN

KEGEMARAN KORANG SEPANJANG HAYAT?
saya suka sangat2... TIDUR

PEKERJAAN SEKARANG @ BELAJAR KOS APA?
saya study lagi...
kos... ISMP PENDIDIKAN AWAL KANAK-KANAK

KENANGAN YANG PALING MANIS DAN AKAN DIKENANG SAMPAI BILA2:
hurm.... apa yer??? saya rasa mungkin saat saya bergelar isteri dan lahirkan anak pertama... euw!!! malunya... tapi mungkin itulah kenangan yang paling manis dan x akan dilupakan sampai bila2...

PERKARA PALING LUCU YANG PERNAH DIHADAPI:
belum ada lagi kot... ke tak ingat.. ntah..:D

MAKANAN KEGEMARAN???
HALAL FOOD

APA YANG PALING KORANG TAKUT???
_________________
(in blank, no answer)

HADIAH YANG PALING SPECIAL PERNAH KORANG DAPAT?
hurm... ntah la... semuanya special.. jadi x ada istilah PALING SPECIAL lagi..:)

KALAU MARAH KAMU BUAT APA?
menangis, diam dan tidur...

APA STATUS KORANG?
status mana nih??? facebook ke, tweeter atau blog??? hahahah...
saya MASIH SINGLE... TAPI DAH BERTUNANG

RANCANGAN TV KEGEMARAN?
cartoon...:) 
LOVE SPONGEBOB...:)

sekian sahaja 11 soalan... harap2 MISS ATIE suka dengan jawapan saya..:)

8 comments:

NasZ said...

owh..dah bertunang. bila nak makan nasi kenduri ni? hehehe.

Gen2Merah said...

wowww, jawapan yang superb.. ehehe

Bersua kembali. Maaf lama tak jejak kembali di sini. Salam ceria dan selamat menyambut Hari

Raya Eidul Adha.

Selamat berkorban di jalan yang di redhai oleh

Allah swt.

Ikhlas
~Gen2Merah~

Muhammad Burn said...

single ke kalau dah bertunang? huhu

3no gr33ny said...

jawapan kenangan paling manis tu..huhu...buat hamba juga rasa sedemikian..

hira said...

banyaknya tag. juling dah mata tengok -.- haha. sabar je la ye

Mawar said...

u was tagged..check here;

http://akusimawar.blogspot.com/2011/11/ciri-lelaki-yang-aku-idamkan.html

=)

Dylla Abas said...

puteri ni mesti punya hati yg sgt sensitif kan..?? sebab bila marah puteri akan menangis, diam dan tidur..

kadang-kadang jadi mcm tu juga..sama la :)

~CAHAYA~ said...

sy pn suke tdo..hehe