Saturday, August 20, 2011

"SEGMEN : BLOG GUA BERAT TAK?"

nak join??? klik banner k..:)
ini segmen dari tia..:)
Tarikh tutup segmen AHAD 21/08/2011 pada jam 2 petang (24JAM)
saya nak join segmen nih sebab nak tau blog saya ni menyenangkan orang yang nak masuk, atau sangat menyakitkan hati..:) huhuhu

p/s::: 10 ramadhan terakhir nih cuaca mendung n sejuk jerkan???

28 comments:

twinkeenabilah said...

tak berat pun, Okay je :D

ArulchelseA said...

dah join jugak ni..tk berat pun blog ni..ok..

Zul Fattah said...

ok jew..

tia @ Ini Kisah Tia said...

hahaaa . jangan risau , tak menyakitkan hati pun . tak beratlah blog ni .. jangan risau yeee :D

thanks sebab join segmen ..

pinky_liscious said...

tak berat...ok2 aja....;)

A'G said...

thnx coz bg pndpt d blog sya....
blog ni pun x berat...laju ja loading...

Mohd Zakwan said...

okay ,, tak menyusahkan orang untuk blogwalking :)

amirulspurs said...

hmmm. blog ni kaler tak sesuai. hehe. sori. cuba tukar yg nmpak comel skit dan tak gaang cmni.


http://amirulspurs.blogspot.com/2011/08/segmen-blog-gua-berat-tak.html

[sutera kasih] said...

singgah dr segmen jgk :)

thanks tau bagi komen pasal berat blog saya :)

blog awk okey jgk, ringan hehe..senang hati je buka ^__^

anamizu said...

blog ni ringan je..
x masuk kategori obesiti..hehe












luv:
cik ana :)

Dalila Diela said...

thanx sbb komen di blog diela..
blog nie pun x berat...cepat jer loading..mmg senang hati dtg cnie :)

Nurulhuda said...

blog kamu pun xberat..
n kemas..ehehe

amirulspurs said...

ringan dah... tp kaler still boleh improve. hehe. yg lain2 mantap. entry pn sy suka baca.

Danial Razak said...

ringan jer..tak berat pon..=)

hadi said...

ringan..tak berat..('',)

nana89 said...

tq komen belog Aseta..belog awk pown xberat..anyway..Aseta follow belog nie..

☀ Izzaty Hedry☀ said...

eh2.. jgn rsaw tk menyakitkan hti pun dear..;)

AzatLazat said...

ok nak buat lawak sebenarnya
blog ni memang berat sampai sy tak boleh angkat
ok jangan gelak
:P

ringan blog ni
keep it up
:)

Myera Nyera said...

blog ni pun ringan :)

aena jamil. said...

okay jer:D

iMBobo said...

jgn rsau pb, ringan je ni..

Shaherah said...

tak berat.. ok jek ^_^

alyana shafinas said...

blog nie ringan jer..n sonang loading..thanx dtg singgah blog sy.. =)

KhAiReDzAiMy said...

Singgah Kembali...

Blog x berapa berat.. Kira oklah...
Meamng ringanla...

hira said...

senang je loading ni. hehe :D

anda dijemput untuk join segmen ni :)

http://zahiradzul.blogspot.com/2011/08/segmen-hira-aku-reti-memasak-kau-reti.html

Princess Feyqa said...

blog ni mmg sllu masuk! hee x slow pown dear :D

My Name is Mar said...

xberat..
no worry..

Alisya said...

ringan..tak ada masalah..