Tuesday, August 2, 2011

Segmen: Happy Blogger by iMBobo"

jom join ramai k... klik la anak burung yang baru menetas nih...

huhu... sebenarnya saja masuk segmen nih... sambil menyelam minum air... korang nak x tahu apa yang buat aku seronoh berblogging ni??? serius sebelum ni aku x seronok sangat sebab aku gila2 tertaksub ngan follower... tapi sekarang aku dah seronok balik... tahu nape??? terima kasih pada blogger yang banyak buat entri nasihat dan tips untuk berblogging terutama abg ben(  BEN ASHAARI)

TIPS HAPPY BLOGGING::::
  1. berkenalan lah dengan ramai kawan2 yang kita tak pernah jumpa... 
  2. sama2 berkongsi cerita dan luahan rasa....kena ikhlas
  3. secara rasminya berkenalan dengan penulis artikel yang selalu aku godek2 kat google...rasa bertuah
  4. aku boleh pandai benda yang x pernah aku tau... contohnya photoshop, seo, dan bendalah2 lain...senang belajar kat kawan2 blogger
  5. aku dapat tahu banyak cerita tentang hidup...kisah hidup blogger lain
  6. nilailah nasihat yang diterima... jangan baca tapi tak tau apa2...
  7. jangan harap orang datang blog kita... pergi blog orang... diorang nak datang ke tak nak terserah...
  8. aku rasa sayang kat kawan2 blogger walau aku x kenal... tak tau nape... memang serius nih...
  9. tulis la apapon kat entri korang, tapi jangan la mengata kat orang... sebab x syok la bila ada orang kecik hati baca entri kitakan??? aku dulu selalu guna blog untuk lepas geram... tapi sekarang dah insaf... tolong tegur kalau tersasar k...
  10. segmen sebenarnya mengeratkan lagi hubungan antara blogger.. serius betul nih... huhuhu
thanks imBobo... saya join segmen kedua nih... huhuhu... selamat berbuka puasa k... jangan sekarang maghrib nanti..huhu:) kalau salah tegur k...:)

32 comments:

Fahz said...

as salam..terjah dari segmen imbobo.selamat berbuka ye..hehhe bukan sekarang maghrib nanti :P

Cik Siti said...

salam...dri segmen imbobo salam ramadhan :)

normala_ali said...

Assalam.. singgah sini..
salam perkenalan.. (^_^)

Mas Farah (= said...

Assalamualaikum . singgah bgi segmen happy blogger nie . harap akq pown happy jugak k berblogger . hehehe :] salam ramadhan dan selamat malam :]

N A T A S Y A ツ said...

As Salam,

Singgah dan follow di sini ;)

c genk bah ne said...

Assalamualaikum..
Salam Ramadan
genk singgah sini..

iMBobo said...

iMBobo syg PB as rakan blogger :) thanks join ye! meriah dah sini..cepatnyeee :D

! ❤ PINKaholicx ❤ ! said...

singgah disini dr segmen yg same!!

Marina said...

i'm a happy blogger. marina terjah sini..

http://marinafazli.blogspot.com/2011/08/segmen-happy-blogger-by-imbobo.html

twinkeenabilah said...

Salam dari segmen happy blogger :)

jenguk jenguk and follow :D

miezah said...

sggah dri segmen abg imbobo ..

perlukan pertlgan sngt nie ..
http://aku-ar-anonymous.blogspot.com/2011/08/terasa-nak-buat-rombakkan-lar.html

nanakimie said...

singgah dari segmen imbobo:)

happy blogging!:)

NURUL SI PIPI TEMBAM said...

hye... dtg dr segmen yang sama...

jemput ke blog saya


http://cahayapetunjuksite.blogspot.com

syerz eyryn said...

salam perkenalan. . ryn singgah nie dri segmen iMBobo. . hehe
http://nurinassyahira.blogspot.com/2011/08/segmen-happy-blogger-by-imbobo.html

POP said...

singgah dari segmen imbobo :D

Jom baca dan komen entri ini

Kisah Lawak : Telur Rebus Punya Hal :D


Aksi Hangat Pengantin Malam Pertama dirakam di CCTV !!


Cik POP ajak join segmen :)

Segmen Kami Blogger 1Malaysia

bez amin said...

smoge puasa kali ni jd puasa yg terbaek! :-)

faLiaa said...

hi! datang bertandang di sini :)..betul tu..saya paling sokong tips ke 10...selamat berpuasa n berbuka ya

http://aliaapunyabelog.blogspot.com/2011/08/segmen-happy-blogger-by-imbobo.html

mrs.IF said...

good luck

Nurhasliza Jeffry said...

Hi! Datang terjah dari segmen iMBobo. Happy Blogging ye. =D

http://belognurhasliza.blogspot.com/2011/08/segmen-happy-blogger-by-imbobo.html

aRa ❤ aFiq™ said...

singgah cni dr segmen sama..
salam ramadhan.. :)

EYFAalias said...

Hi, i'm super duper happy blogger. Hehe. Salam kenalan ya, eyfa datang dari segmen yang sama. Happy ramadhan for you. :))

http://eyfaaliasstory.blogspot.com/2011/08/segmen-happy-blogger-by-imbobo.html

diana said...

yuhuuu...;)

N A T A S Y A ツ said...

singgah sini :D

ninie_azriena said...

ninie dtg menerjah dari segmen incik bobo..
salam persahabatan dan eppy blogging ya (n_n)

http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/08/segmen-happy-blogger-by-imbobo.html

Wanie said...

singgah dari segmen imbobo..selamat berkenalan :)

bombay said...

singgah sini..:)

♥ Cik Nur Elyana ♥ said...

Yana singgah sini.dari segmen incik bobo. Happy blogger :)

hyep sis.. :)

miezah said...

dtg sggah sini nk bt kacau ..
yeay !!
huhu ..
dtg dri segmen abg imbobo .. ^_^

bombay said...

dtg singgah sini..;)

Athira Husna said...

hi awk..sory lambat dtg.. dr segmen yg sme gak! ;)

kotak bulat said...

err..lmbat dtg berkunjung..heheh..
tak pe kan?

Rohaizam Rosli said...

kunjung mengunjung... huhuhu~~~