Sunday, August 21, 2011

saya dah berkenalan dengan dia (special edition)


ok.. tahu kenapa special edition??? sebab entri dia lain dari yang lain... terima kasih shorim kasih... sebab sudi join segmen saya dan buat entri nih.. walau blog kita bertema n punya style.. itu bukan penghalang nak masuk segmen2 dari rakan2 blogger... hehheeh... kan??? 
ok.. semua entri dia kebanyakan macam nih.. korang baca dalam bentuk dialog antara seorang lelaki dan perempuan.. idea yang best dan saya suka sangat baca entri2 dia.. saya kongsi k antara entri yang saya suka... 

dan ada banyak lagi entri dia yang best2.. korang g la baca.. masa dia join segmen nih.. dia baru sahaja 10 hari dalam dunia blog... macamna pon saya sangat2 berterima kasih dengan penyertaan ini...

SO INILAH KAWAN2 YANG DAH SAYA KENALI.. KORANG DAH KENAL KE??? SILA SERBU K... :)

3 comments:

CIK PARO! said...

baru 10 hari ke?
tahniah terus jadi yg special gitu!

Shorim Kasih said...

tu dia aaiii....hehe..terharulah pula..thanks2..saya menghargainya..hhuu

Zul Fattah said...

dah kenal.. haha