Monday, August 15, 2011

lepak sini jap!!! ---> arahan kotak bulat!

ok... saya dah bercuti 2 hari, iaitu sabtu dan ahad, dimana memang sabtu dan ahad saya bz sangat x sempat nak berblog... dan semua entri saya pada 2 hari tuh adalah auto publish... sebab tu semua berunsur ilmu pengetahuan..:) huhu...nanti saya cita yer aktiviti sabtu dan ahad saya...:) sekarang saya nak ikut arahan kotak bulat jap.. nak buat promosi.. keh2... barang apa yer??? entah la... huhu..

meh2 semua kita beli ini barang.. uhuk!! silap.. meh2 semua kita terjah blog2 yang sempoi n best2 nih..:)

simpLe as Me

ok, nih blog fiq... cikgu fiq yang berusia 20 tahun...cantikkan header dia.. ok korang nak tau ke tema dia??? blog nih bertemakan percutian kot.. x pon santai...  so.. jom lah jadi pelancong ke blog yang cool nih..:) serius aku masuk x mau keluar sebab lagu kat blog dia.. best la.. aku tengok ada muzik gratisan tajuk" lagu untukmu".. serius rasa cool n damai jer..:) jom2... klik SINI

Bila Hati Bersuara ~ suaraheaRty

bila tengok header dia komfemlah sewajarnya korang faham apakah tema blog ini..kan??? dan seharusnyalah... korang juga mengerti apakah yang di ceritakan dari suara hati... kisah cinta, rasa sedih airmata.. semua tu datang dari hati.. jadi bila hati bersuara.. ia akan mengeluarkan segala yang terpendam dibenaknya... sungguh, untuk kenali cinta, memahami cinta dan merindui cinta... korang harus melaluinya melalui suarahati ini..:)...klik SINI

_Syuha Zulkifli_

ok... korang nak tahu satu benda.. blog nih simple bangat n x berat.. tahu kenapa??? sebab x banyak widget dia...huhu.. nice blog. ada banyak star... masa masuk tu leh la nyanyi lagu twinkle2 little star k... serius aku blur la.. tak tau nak describe macamna... blog nih lebih kepada blog personal... but nice.. pemiliknya comel.. jom p berkenalan... klik SINI

__♥ MiezahIsmaiL ♥__

adakh ini adik atau kakak kotak bulat?? sama2 suka panda yang comel ituu.. saya pon suka panda...:) ok, blog nih memang aku selalu jumpa ngan url dia.. dia rajin sangt komen2 kat blog BA.. dan masuk macam2 segmen... betul... kalau ada anonymous tu aku ingat dia.. hahahhaah.. ok, aku gurau saja... keh2.. tapi miezah memang selalu komen kat BA kan??? ok.. jom terjah miezah k... klik SINI

!                                                                          operasi hitam !

upsssssssssss..... blog aku tiada kena mengena dengan operasi hitam nih k.. huhu.. sulit rahsia gelap... aduhh... mesti entri dia lain dari yang lainkan??? sangat teruja lah aku baca dia punya tagline... macam rasa nak dan nak dan nak masuk blog dia cari apa yang rahsia n apa yang sulit.. bila gelap tu.. lagi2 nak sangt2 tengok apa?? so adakah korang berperasaan sama macam aku??? jika ya jawapan anda.. klik SINI tanpa was2 k..:)

LEPAK.COM.MY

ok.. aku x tau macamna nak ambil header n nape x bleh nak print screen... x pe.. meh aku kongsi sikit fakta tentang blig nih.. macam hebat tau... 
lepak.com.my adalah anak syarikat milik penuh Poise House of Ladies. Portal ini di wujudkan bagi berkongsi info, petua, resepi,tempat menarik yang kami lawati dan lain-lain dengan anda. Di lepak kami sangat mengalu-alukan sebarang pandangan dan berkongsi apa jua isu bersama you all semua.
ok... so kalau korang nak tau lebih2.. sila klik SINI... k 

EYRYN BERCERITA !
http://nurinassyahira.blogspot.com

ryn nih kan, selalu sangat bertuah tau... sebab kalau masuk GA ke, contest ke... dia selalu menang.. x caya??? gi godek entri dia tengok, huhu.. dan apa yang paling best, dia dah kumpul banyak gila doodle yang diberi oleh ramai rakan2 blogger... sempoi x??? nak tengok??? korang g klik SINI k..:)

Darwisy itu Apple
http://encikawisy.blogspot.com/

nih blog yang saya baru kenal.. heheheh.. salam perkenalan.. walau pon nama dia encik apple, tapi pemilik dia cik tau..:) baru berusia 20 tahun... mmm.. nama blog nih.. sempena  adik kecik dia.. sebab tu la encik apple... adik dia memiliki 2 pipi yang merah... :)  korang nak kenal lebih2... g SINI k..:)


!                                                       Eza Boom Boom | ファエザ^_^!
blog nih pon aku baru jer jumpa untuk segmen nih.. salam perkenalan.. mm.. memang aku pon x bape tahu sangat tentang blog nih, tapi serius memang lawa blog dia.. warna purple dan ringan plak tu... jadi jom la terjah ngan saya k... klik SINI..

ni saja yang boleh saya promotkan tentang blog2 nih.. serius.. saya tengah blur n x dapat nak promot blog kawan2 satu grup saya nih dengan baik... sorry... dan saya dah follow kamu semua..

p/s:: bila cuti 2 hari, tiba2 mood nak berblog serius, x ada langsung... huhu..

3 comments:

Santri T.P.I.N.I said...

jom kita terjah!

Santri T.P.I.N.I said...

jom kita terjah!

Eza Boom Boom :) said...

tq promote blog Eza...Hehe...Eza dah lama dah follow awak..