Monday, August 8, 2011

Blog ku memang lawa di mata Lulu Caldina


korang nak join erk??? klik banner k... tutup hari rabu kul 3 petang...

cik lulu cakap, dia nak view blog melalui samsung galaxy tab kepunyaan beliau... heheheh.. hanya 5 peserta bertuah aja akan terpilih untuk di lekat dengan gam gajah 24 jam di page lulu caldina.. yer ka???

hahahah.. saja2 nak menjoinkan diri nih... mana tau ada tuah di kaki ayam... hahahah.. boleh gitu??? tuah adalah pada hurufnya.. "t" hahahah.. melalut dan merapukan??? 

serius nih entry suka2 sebab nak masuk segmen lulu... heheh... boleh gitu??? tak tau mahu tulis apa ni... mmm... ini ja kot.. satg lagi banyak merapu... keh2... ok, sekian saja... 

thanks lulu...:) upsss... blog saya biasa2 aja... x cantik sangat pon... :) huhu

8 comments:

NasZ said...

cantik la blog awak. be proud k?

good luck.

MOHD NASER.com

Gen2Merah said...

saya setuju.. Ini lah blog paling lawa pada pandangan Lulu Caldina.. semoga blog ini bakal melekat entri 48 jam di blog pilihan Lulu.. ehehe

Gud lak ya.. Salam Ukhuwah
~Gen2Merah~

PeRmAtA bIrU said...

abg nasz... terima kasih ya...

Kancil 8349 said...

Salam,
Blog yang penuh dengan misteri bagi saya...hehehe...memang lawa dengan warna yang harmoni...good luck yeah...semoga menjadi blog pilihan lulu...

PeRmAtA bIrU said...

gen2 merah::: thanks sangat2...

kancil::: mudah2mudahan kan?? terima kasih...hehehh.. apa yg misteri???

fRaMe+LenSeS said...

Aiipp tuan tanah. Nadh melawat belog2 comel kesukaan Lulu.
Blog anda comei. Cantik. Menarik,vavavooom.
Rendah dri nya rasa.

Moga belog anda jadi pilihan Lulu ya. ;)

salwaismail said...

saya singgah dari segmen yang sama! :)
http://salwaismail.blogspot.com/2011/08/blog-ku-memang-lawa-dimata-lulu-caldina.html

Si BuDaK KaChAk said...

assalammualaikum...
saje nak blogwalking here...
neway salam perkenalan dr segmen yang same...


p/s : blog awk better lg dr saya punya kot...saya xpndai la nk edit2 ni sume...tau nak menaip je...heheh