Monday, August 8, 2011

bila kami yang single berjumpa

happy reading....hai!!!
adoi, semalamkan, aku cakap g buka puasa ngan kawan2 sekolah menengah.. memang la best... seronok kot... kalau jumpa mesti nak gelak terbahak2.. adoi x ingat dunia oooo... hahahha... seronok tau... 

 wah semua pakat berjaya, dah  ada kerjaya serta kereta sendiri... huhu... aku jer dok belajaq x habes2... huhu... aku tumpang jer la sekaki.. memang pergi sebiji keta jer pon.. hahahah... keta aku parking kat genting.. senang nak balik nanti... ok, bukan genting sepah atau genting highland.. tapi genting kat simpang empat balik pulau , Penang... hohoho... kami p berbuka kat Qbay... huhu... 

seronok ooo.. sembang2 x ingat dunia.. cuci mata dah penat jalan p dok kat borders... pastu baru p johnny.s restaurant tempat kami tempah nak berbuka puasa... hahai... tapi ada satu kes semalam yang buat aku teringat jer nak tergelak terbahak-bahak... mmm... aku nak tanyakan... kalau korang bercinta, pastu putus, than bila dah besar nih berjumpa balik, apa reaksi korang??? kah2... dag,dig,dug tak??? hahahah.. adoi.. tak menahan aku nak gelak jap... sementara tu layan lah yer gambar2 nih...

hahah... serius kenyang sampai x larat jalan... masyaAllah x elok makan lahap sangat sampai macam tu.. berhentilah sebelum kenyang dan makan lah sebelum lapar.. kan??? nak citer sikit, yang join nih kami2 yang single mingle lagi... tapi aku yakin lah memang single lagi.. yang lain tu aku kurang arif ... hahahha... betoi ke idak gamaknya yerrr... wootttt.. sapa nak ngorat silakan, nih anak2 dara penang, comey2 tau.. hahahha.. adusss... 
ok, inilah seronoknya berkawan dan bersahabat... masa dok asrama 5 tahun bersama... dok satu kelas, lain kelas... tapi still bila dah besar n pakat nak masuk dewasa, masih nak jumpa dan makan2 bersama.. raya nih tak mau lepaskan peluang g raya2 bersama lagi.. sekali sekala jumpa memang syokkkk ooooooo.. lupa seminit yang kami dah masuk 20+++ rasa macam 14 tahun lagi.. hahahah...ok.. thanks sebab layan n membaca..:)
p/s::: bersahabat itu indahkan??? ia sering menyempurnakan setiap ketidaksempurnaan.. love all of you friends... ok, kalau nak kenal diorang buka tab sahabatku k..:)

9 comments:

cik aisha said...

bestnye jumpa kwn2 lama n mkn2...sti banyak cite yg nk dgr dr kwn2 time 2...:)

Freaky said...

syoknya jalan2 dan makan2 :D

asnizaziz said...

lama x jumpe kwn2.last jumpe mase reunion je..huhu

NasZ said...

nak ngorat la. mana yang single tu? hehe.

MOHD NASER.com

iMBobo said...

sedapnye makan kt johnnys..nyum nyum.. tahun lps slalu berbuka kt johnnys hehe..

PeRmAtA bIrU said...

cik aisha::: ha memang seronok.. adoi macam dunia anna ya punya.. hahhahha


freaky::: hehehhe.. memang seronok lepak2...

anis::: memang selalunya bila dah keja susahkan nak jumpa kawan2 melainkan ada plan reunion..kan???

abg nasz::: semua single lagi....heheheh


imbobo:::huhuhu.. memang sedap selari denga harganya... tapi x per puas hatikan???

Cik Baju Kurung said...

bestnye dapat berbuka kat luar =)

Pencinta Bulan said...

wah... bestnya.. dapat makan sama2 dengan member2.. arghh... aku mula rindukan saat ini..huhu

Pak Pis said...

pak pis baru nak berbuka pose ngn kawan2 20hb ni..tak tau la ape cerite nanti ni..mesti perangai masing2 diluar kewarasan