Friday, August 12, 2011

apa yang dah berubah???

salam ramadhan. selamat pagi semua...

semalam saya macam tak barapa sihat.. jadi saya kurangkan aktiviti berblog... saya banyak rehat dan tengok tv... heheeheh.. dan maybe hari nih pon saya nak rehat lebih2 sikit... saya cuma nak ucap terima kasih pada mereka yang follow... saya dah cuba untuk follow balik, tapi kalau terlepas pandang sorry yer... hurmmm

oh ya segmen masih dibuka, siapa nak join la.. tarikh tutup isnin minggu depan... dan  yang nak kad raya pon masih dibuka.. korang boleh tengok entri ni... SAPA NAK KAD RAYA...
korang bleh print screen kat pageview aku k.. heheheh.. thanks...

sebenarnya berblogging nih sangat bagus... sebab kita berkongsi idea dan bertukar fikiran... korang tahu tak apa yang melalui blogging aku berubah???

  1. aku lebih suka memerhati dari mula mengomel
  2. aku lebih banyak berfikir
  3. aku lebih cintakan Allah
  4. aku lebih banyak memikir hal2 agama
  5. aku kurang mengumpat
  6. aku kurang tengok tv yang pakaian sendat2
  7. aku lebih tenang
  8. aku lebih punya jiwa
  9. aku rasa macam aku ada ramai kawan
  10. dan paling penting, hari2 aku terisi dengan dakwah dan perkongsian cerita...
sangat bangga aku menjadi sebahagian dari blogger.. kan??? korang rasa x??? 

7 comments:

rara pinkmafia said...

Alhamdulillah.

NasZ said...

betul tu. saya pun rasa gak.

MOHD NASER.com

dylla abas said...

terasa jugak mcm tu..banyak yg kita boleh belajar dr BLOGger lain kan :)

yusuf Laili said...

Salam;
Betul tu..klu diguna tujuan baik baiklah jadinya dan bergitulah sebaliknya..selamat berihat..

ZWAN SABRI said...

wah! baguslah klaw tuan puteri kita dah berubah ke arah kebaikan jugak.. zwan pown berubah jugak semenjak blogging ni, zwan rasa x boleh hidup tanpa internet.. HEHE


MySuaraBlog: Bible Di Link Blog Anda

asamasin said...

wa..bgos2.. :D

Shorim Kasih said...

baguslah klau ada perkara yg blh dimanfaatkn melalui blog...tahniah..