Friday, August 12, 2011

..alif ismail nak bagi doodle la...


comel tak doodle nih??? comelkan??? 
heheheh.. memandangkan aku wat segmen guna doodle ni n aku buat macam2 guna doodle nih.. so aku nak war2kan la kat korang saya yang buat doodle nih... 
doodle nih dibuat oleh aliff ismail... masa tu aku g jalan blog dia, n terserempak plak banyak doodle2 yang cute.. serius aku suka.. aku minta la... than dia tawarkan diri nak buat.. bagus la alif nih... baik hati... dan after that, ramai la gak doodle diberi olehnya kepada kawan2 blogger yang lain... wah, rajin n murah hatinya aliff... 
comel kan doodle kan atas??? kalau korang nak gak, aku nak war2kanla.. alif ada wat segmen untuk beri doodle kat korang.. sekarang kalau nak, g terjah dia k...
korang klik banner n link terus kepada dia... hehhe..
saya nak aja masuk segmen nih, tapi tak baik tamakkan??? bagi pada orang len plak..
so apa lagi tunggu, g join segmen alif tu.. bukan senang tau orang nak wat doodle free khas untuk kita.. heheheh..:)..selamat bersegmen yer alif...

6 comments:

Freaky said...

waaa comelnye doodle :D

AyiLarimA said...

Mira nak doodle jugak :)

Thanx ye ntok anda anda semua yang sangat sangat rajin komen blog Mira.. love you all.. :)

http://aylliarimasiprincess.blogspot.com/2011/08/got-new-blog-special-for-commentator.html

NasZ said...

nak gak..hehe.

MOHD NASER.com

Adylia Qarissa said...

dah join...juz tunggu dodol dari alif :D

ciksu said...

ala comel nya doodle 2.. nak gak :)

yusuf Laili said...

salam;\
Tq..kerana bagi info ni.