Thursday, August 11, 2011

khamis untuk spontan... nak kad raya?





" saya suka susun atur nombor2 di atas... sapa2 yang datang view page saya dan terserempak dengan nombor kegemaran, sila print screen dan buat entri, linkkan ke komen entri nih.. saya akan bagi kad raya... tapi, dalam entri kena ada cerita apa yang istimewa ja nombor tu... boleh???"

ini idea spontan... ada x insan bertuah???

10 comments:

Santri T.P.I.N.I said...

dekat mana nombornya yer?

ZWAN SABRI said...

alaaaa, semua nombor da terlepas laa.. HUHU


MySuaraBlog: Kurangkan Makan Nasi

QueeN TerataI said...

ala.... smlm sis on9 kat sini dpt no best.. dah terlepas la plak... hehehehehe... kena keja kuat la ni ek.. demi nak dptkan kad raya.. dah lama x dpt kad raya nie:)

asnizaziz said...

dah terlepas number2 kat atas ni..T_T

Sharif Dez said...

Sharifdez tag blog ni.

http://sharifdez.blogspot.com/2011/08/saya-nak-ga-dari-korea-dan-bandung.html

Abdul Farique said...

woww .. nanti boleh la kalahkan saya .. hehe :D

PeRmAtA bIrU said...

santri::: mmm.. ala number page view atas nuffnang n bawah tab tu...

zwan::: lorh.. baru nak antar kad raya kat zwan.. hahahah


queen teratai::: mmm kalau ingat nombor berapa tulis jer la.. x per.. nak wat macamna da terlepas.. huhuhu...


anisaziz::: heheh.. num berapa yang.. tulis jer la entri num tu..:)


sharifdezz::: insyAllah saya join yer...

af::: huhu.. x mampu nak kalahkan anda.. hehhe..:)

fatin syahirah :) said...

no yang di atas je or mana mana nombor masa pageview kita ? hehe.


p/s: semangat nak kad raya :D hehe

Princess Feyqa said...

feyqa terlepasss aduh sedih :(

QueeN TerataI said...

sis join tau.... dah dapat dah nombor bertuah sis tue... :)

http://queenofbutterfly.blogspot.com/2011/08/nak-kad-raya-dari-istana-biru.html

meh jenguk2 yer...