Thursday, July 21, 2011

wat per malu??? upss 8787 da lepas


nampak x??? ok cantikkan 9009.. 
terima kasih sangat2 kepada mereka yang sudi view page nih...
sebenarnya saya dah terlepas nombor paling cantik yang saya suka iaitu 8787... nape???

sebab saya baru pandai wat print screen... hahha.. malu ja kan??
nak tanya, tapi segan, tengok, dah rugikan... sebab tu lah ...lama2 saya buang rasa malu tu and tanya apit...

apa??? korang ada gak yang x tau??? huhuhu.. bajet bukan aku sorang la yang tak tau.. adoi...
nih sila p sini.. blog nih banyak membantu saya.. hahha.. APIT
thanks sangat2 apit sebab wat tutorial yang mudah nih... ya la saya nih baru nak berjinak2 dengan semua2 nih... heheheh... terima kasih banyak2 k... suka2...

so moral of the story... jangan la malu nak bertanya.. nanti kita yang rugi... wat per malu??? 
~nasihat untuk diri sendiri... :) ~

6 comments:

Bro ahmad said...

dah 9000 page view..tahniah, happy blogging...:)

ZWAN SABRI said...

Ek eh, kita serupalah.. Zwan pown baru jer minggu lepas reti buat print screen.. HAHA

MySuaraBlog: Nak Peluk Kamu!

PeRmAtA bIrU said...

bro::: thanks

zwan::: ngatkan saya sorg yang tak reti.. adoi.. ada geng gak.... keh3...

fatin syahirah :) said...

hehe. dulu malu nak tanya orang. hehe

then google sendiri. muahaha, ego betol -.-

PeRmAtA bIrU said...

f/s::: kan??? kadang2 memang malu nak ty... tadi ada gak google sebelum ty.. tapi saja ty.. mana tau apit leh ajar yang lebih mudah...huhuhu

Abang Stalker said...

abg bljr bt print screen ni dr skola dlu2..:D tu pun sbb p kursus.klu x abg pun x thu..T_T