Wednesday, July 20, 2011

Firdaus Life : Berkawan Dalam Kumpulan

klik sini

ok.. sebenarnya aku selalu nampak tuan segmen nih kat komen2 blog blogger yang lain... huhuhu... rajin tuan segmen nih mengomen... so hari nih tgk dia ada wat segmen.. jadi sebelum 12 tengah malam nih... saya pon join.. huhuhu.. kenapa sebelum 12 tengah malam??? ada hantukah??? bukan... segmen tutup 12 tengah malam nih... so jom kita join sama... 
bak kata tuan segmen
"MARI KITA SAMA-SAMA BERKAWAN"
thanks tuan segmen...

19 comments:

cik pip said...

blogger tu mmg rajin..:)

Zul Fattah said...

jom kita kawan.. haha..terjah dari segmen sama.

fatin syahirah :) said...

dari kumpulan 7 datang singgah. HAI :D

hira said...

singgah sini dari segmen freaky. hehe. salam perkenalan~ :D

fae jamal said...

fae singgah sini mencari kawan! ;)
salam perkenalan! ;)

dari segmen freaky :
kumpulan 4
no 8

Syahirah Suhaili said...

hye hye..
adiela dari segmen freaky, kumpulan 9..
jom bersahabat :D

Dianaa said...

Diana balas kunjungan. Kita dari kumpulan yang sama! :D Diana dah follow blog ni ;)

Leya said...

hai...dari segment sama group sama...singgah sini

Kei Seichi said...

hye...selamat berkenalan..
kite dari group yang same.. =)


p/s: jom join contest kat blog sy..
http://kei-seichi.blogspot.com/2011/07/contest-saya-nak-header-flash.html

akhirnya... said...

salam.. hi salam perkenalan. moga ukhwah terjalin.. (",) ciksu dr group5 no 6..

http://ctsurianiarif.blogspot.com/

p/s: dh follow u (",)

NasZ said...

singgah sini dari segmen "berkawan dalam kumpulan"

jemput ke blog saya..

MOHD NASER.com

asnizaziz said...

salam..kita dari kumpulan yg sama..the lucky number 10 :)

Amanina Nasuha said...

dtg,,,,

Ezad Skytech said...

haaa...singgah sini awal2 pagi dari kumpulan 1 segmen freaky...heee~

datang melawat blog rakan kumpulan 6 pulak..heee (^^,)

Wyna Nubies said...

As Salam,

wyna dari kump.1 datang nak berkawan :D

follow sini jugak !

Nur Najwa said...

Hai, saya dari segmen freaky..

Jom kawan... :D

nice to meet you, :)

SHAHIRAH ADIZAN said...

salam ziarah . eyraa dari kumpulan 3 :) http://shahirahadizan23.blogspot.com

zareliqa afiqa said...

yuhuu~ iqa dari kumpulan 4 dtg terjah kat cnie walaupun segmen da abis,ehee :)
salam perkenalan ya!
http://zareliqaafiqa.blogspot.com

Abang Stalker said...

wah..byk komen menunjukkn ramai yg join segmen ni.

gud luck! ;)