Sunday, July 3, 2011

saya nak berblogreading malam ni... jom teman saya.

ok.. aku kadang2 poning la... sebab aku suka berblogreading tapi x tanda... pastu berulang2 kali la buka blog yang entri  sama... aku selalu guna reading list ja.. pastu baru tgk chatbox ... tapi chatbox selalu sunyi... jadi tgk kat komen... tu pon kalo ada komen la... hehhe..jarang ada sebenarnya... tapi aku sangat2 menghargai kalau ada silent readers.. sebab aku tau korang dtg membaca... kalau ada.. saya sayang korang sgt2... hehehhe... 

ok kali nih aku nak wat cara baru plak berblogreading... tapi baru untuk aku la... untuk org lain x tau... aku kan baru masuk segmen gegar blog julai 2011 anjuran Abg ben.. so..aku berblogreading menggunakan list yang telah tersedia di belog MTT ..thanks tuan blog... miss toink toink... ok... 

ada 352 orang yg join... aku ada ditempat ke 324... so semuanya ada 351 tolak penyertaan aku... kira math plak... sorry yer..hehhe...jadi ada dah beberapa blog yang aku sudah baca... jadi aku mula dari blog senarai terbawah... mmm.... korang rasa sempat x aku baca 30 blog malam ni???? hahah..juling mata che...
aku pilih 20 blog saja untuk blogreading blog2 gegar... kalau ada berlebihan masa aku sambung di reading list ja...
OK KAWAN2 SEMUA... JOM IKUT AKU BERBLOGREADING DI BLOG MEREKA...
PASTU TAMBAH KAWAN RAMAI2...



(bagi senang ingat nak sambung esok)

7 comments:

ashafanie said...

happy blogging

Solihin Zubir said...

nk blog reading eh?

cuba baca entry ni.. mesti kamu senyum.. =)

http://www.solihinzubir.com/2011/07/moral-of-story-gelagat-banduan-di-rel.html

Siti Safiyyah said...

perghh ramai tu. bagus2. semoga berjaya ye. hehe

Hans said...

selamat membaca blog2 tersenarai :-)

Review Filem Transformers: Dark Of The Moon 3D

alif ismail said...

salam...

ib nak amik yang mane???

xpe...amik lah...

tapi kalau ib nak satu karekter alif bole tolong buatkan...

Shafiq said...

Selamat berblog..hihi

CINTA BIDADARI said...

hehehee..gegar sini...^^