Sunday, July 3, 2011

aku tengah buat benda nih sekarang!!!

sekarang nih keja aku x de benda lainkan??? aku bangun.. makan.. tdo.. on9..(kalau ada kredit broadband)... pastu aku recycle la benda nih 24 jam... bosan x hidup aku??? mesti korang kata bosankan??? ya la korang p keja.. pastu p jalan2.. tengok wayang..minda terbuka.. aku??? katak bawah tempurung... hish sakit jiwa...

aku memang la bosan tau time2 nih... cuti semester je aku membayangkan betapa bosannya hari2 aku... kalo masa ada kelas... aku x la bosan.. cuma cari waktu jer..nak rehat.. wat esement... n macam2... life aku pon cantik ja berkembang...

ok... mesti ada yang tanya awat aku x masakkan???? hurm... aku nih spesis rugi.. sebab aku x pandai masak... bukan x pandai... aku x di beri peluang masak... anak bongsu dari 4 adik beradik... kak 2 kat atas.. kalau aku masuk dapur kena marah... jadi sampai tua aku x masuk dapur... sapa masak??? my granny la... lagipon dia pon jenis x suka orang kacau bila dia masak...

nape x kemas rumah??? nak kemas apa??? aku dok ngan mak..abah n granny aku... nak kemas apa teruk sgtkan??? gitu2 ajala...  pastu sambung balik rutin aku...

nape x kuar ngan kawan2... ok... aku nih jenis x suka p lepak2... suka dok kat umah diam2... hang up sama gak dengan duit out... jadi x mo la aku membazir time dok sendat2 x dak duit ni... ada modal nak isi preapid broadband jadi x dakkan??? rugi...

nape x keja??? sebab my granny x bagi... suh dok umah teman dia... so how??? 

so aku pon jadilah anak dara bawah tempurung... hurm... balik kampus nanti jakun la akukan???badan aku pon da macam teddy bear yang cute miut tu..huhuhu
                     

1 comment:

erika nuris said...

hehhehe...akak,..p bsukan la..