Tuesday, July 19, 2011

Saya Blogger Ipta/s .


sila klik banner untuk join k...

ok.. disebabkan aku dah join segmen dari suhazli... so takkan aku nak tulis perkara yang samakat sinikan??? tak best plak... jadi aku amik option la k... di sebabkan tuan segmen tulis ipta atau ipts.. meh aku promote pusat pengajian aku yang lama yang mengajar aku jadi berani berkomunikasi dengan bahasa inggeris... tapi sekarang dah lingkup english aku sebab x apply langsung... kat kolej tu memang la semua benda english... sebab medium dia english... nama pon international college... 
nih bangunan kolej tu k...
NIH NAMA IPTS SAYA

ok.. saya dah konvo pon... tahun 2008 tak salah... masuk tahun 2006 
saya amik diploma pendidikan awal kanak-kanak elektif first aid... 
huhuhu... kalau ada yang masuk kolej nih... leh la amik nota sikit2 kat saya.. tapi better beli buku terbaru... sebab lecturer kat sini always update nota... memang really help la kalo korang masuk sini.. mahal+berbaloi... tak tpu, ini kisah benar.. kawan satu betch aku ramai g oversea further study.. aku jer pilih universiti tempatan sebab takut tak mampu di luar negara... tapi aku keluar kerja masa tu aku betul2 ready and sangat berani memberi pendapat kat majikan... hurm... berbaloikan??? sekarang??? hukhuk... ok la.. selamt membaca... jom join k... 

5 comments:

SiBudakKurus said...

thanx sebab join! :-)

NasZ said...

uish..semua english ek? dasat2..

MOHD NASER.com

bombay said...

dtg sini..:)

Abang Stalker said...

x kesah la kt mn pun kita bljr.

niat dihati nk tuntut ilmu pasti akn berjaya. ;)

Farahani Ishak said...

salam perkenalan...
dtg dari segmen sbk..