Saturday, July 2, 2011

GEGAR BLOG JULAI 2011

Santai Bersama BEN ASHAARI
nak join??? sila klik (sini)

saya x tau la nak tulis apa... sebab syarat nombor 4 tu x bape clear....
heheheh... tapi x pe... saya cuba fahamkan gak dengan masuk kat semua blog yang da join...
tapi ada yang tulis panjang.. ada yang tulis pendek.. ada juga yang letak header abg ben je... 
bikin konfius ini macam...
heheh.. x pe la.. asalkan kita cuba menggegarkan k...
heheheh... saya join segmen abg ben.... sebab saya nak berkongsi cerita ngan ramai orang...
tu jawapannya... soklan sila wat sendiri...
huhuhu... Assalam...

19 comments:

KinosKoko said...

singgah sini menggegar..
jom gegar sama2..:)

Alya Esprézzo said...

yuhuuuuuuuuuuuuu alya dtg nieeeeeeeeeee!! nak gegarkan blog julai 2011, selamat berkenalan.. :)

http://www.alyaesprezzo.com/2011/07/gegar-blog-julai-2011.html

Mohd Zakwan said...

anda telah ditag untuk join Giveaway ini ..kalau rajin join lah ye :)
http://smileasuwant.blogspot.com/2011/07/saya-nak-ga-dari-korea-dan-bandung.html

yazidy said...

nak singgah gak..

dAk EyTy ThOmeL said...

jenguk dari blog abg ben
tahniah ye...

gadis melayu said...

datang gegar sini.. salam ziarah dari gadis melayu..^_^

gegar sini jugak ye
GEGAR BLOG JULAI 2011
dan sini
GEGAR BLOG JULAI 2011

jom join
31-7 Birthday Giveaway

harrazdani said...

Selamat berhujung minggu.datang berkunjung dari segmen gegar blog julai 2011, salam persahabatan dari harrazdani.kalau sudi silalah berkunjung ke harrazdani yer…;)

http://harrazdani.blogspot.com/2011/07/gegar-blog-julai-2011.html

Mohd Syukri said...

nie dye Pendekar Keris Berlima dtg mengegar!..yeahhhh!haha!join dah...

Meck said...

gegar sini!!

ctie anis said...

membalas gegaran..yeah~
:p

me@monolog said...

kasi gegar sama ini blog! ^^,

http://monolog25.blogspot.com/2011/07/gegar-blog-jun-2011.html

cik Ida said...

hey, datang sini nak GEGAR belog kamu.. feel free to hit me back yeah :)

ada aku kesah

pha is said...

gegar sini dari segment gegar blog julai...
nanti jemput2 lah gegar blog saya pulak..

Rohaizam Rosli said...

Gegar gegar gegar gegar gegar.....
follow kamu... sudi2 la jenguk iejam, follow iejam sgt berterima kasih....

http://nyuting88.blogspot.com/2011/07/gegar-blog-julai-2011.html

KhAiReDzAiMy said...

Salam...

Datang sini nak GEGAR belog awak...
Salam perkenalan...

Selalu-selalu singgah My Blog...

-Adios-

Sola Hadi said...

salam perkenalan..br smpt singgah..

farysa allyssa said...

singgah dari gegar 2011 abg ben. jom ke blog. follow lebih baik :)

http://oasisofheart.blogspot.com/

A M E ! said...

hey there .

ame singgah dari Gegar Blog Julai 2011 Ben Ashaari . wishing you all the best and good luck ya .

keep on blogging . and ohh , jemput singgah blog ame ya bila bila free . haha . :D

and have a nice day ahead !

Jerung Gergasi said...

342th follower datang singgah sini =)

jom lawat Sarang Jerung:
Sarang Jerung

dan jangan lupa like page di Facebook jika sudi:
Sarang Jerung on

Facebook


kalau nak menang duit tunai jom la join contest top referal bernilai rm150 ni:
contest mudah di Sarang Jerung