Monday, July 25, 2011

BEN ASHAARI TANYA BERANI KE KRITIK BLOG AKU ?

Santai Bersama BEN ASHAARI
klik banner di atas untuk join k...

ok.. dulu aku dah pernah masuk... and dah dapat kritikan dan aku dah ubah sikit2... so hari nih nak masuk lagi... sebab aku nak gak tahu pendapat kawan2 lain tentang blog aku nih... korang tolong bagitau aku benda yang aku tak tahu k... dan lepas tuh tolong la bagi cadangan atau link mana2 tutorial yang aku bleh ikut... sebab kalau korang kritik aja, and tak bagi kat aku apa2 cadangan, kadang2 aku nih blur nak perbaiki x tau macamna... hahha.. ok aku harap korang jangan la bagitau aku:
  • blog ringan
  • simple
  • nice
aku memang nak bagi blog aku senang loading... tu yang simple tahap tak tau citer nih... tak la nice sangat.. banyak lagi blog lawa2.. tolong ajar aku k... kritik dan bagi pandangan.. thanks...

p/s::: tolong jangan guna bahasa kasar sebab aku sensitif... jangan bagi kritikan dalam bentuk arahan... jasa anda sangat aku kenang sampai bila2... :)

UPDATED:::
ramaikan yang pelik... ISTANA BIRU  tapi warna purple... ok, korang leh baca kat sini k... nape??

~saya suka biru tapi saya pilih purple~

huhu.. thanks sebab anda sgt alert... i love it...:)

11 comments:

Nurhusna Azidan said...

kritikan: ehem..ehem..
ISTANA BIRU.. tapi ungu lebih..
senah bayangkan masuk mesti banyak biru-biru....
colour ribena =D

mari kritik http://senahsenator.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

senah dah follow akak =P

Santri T.P.I.N.I said...

salam ziarah...komen saya: kalau gambar istana pakai gmbar real, lawa tak?

Edy Ramanov said...

nama blog x kena dengan warna blog. be alert ya. tulisan sila ubah skit supaya senang nak baca.

http://edyramanov.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

MiSs ChUbBy ChEeK said...

tak ada benda la nak kritik..ok jer kat mata nie...nice blog...

http://misschubbycheek.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

(: gebangkembang :) said...

ok je..^^

http://gebangkembangwiflea.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Laila Majid said...

ok la takde bende nak ubah

meh kritik sini ^^
http://lailamajid.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Lulu Caldina said...

Betul tak berani nak kritik..ngee.. ;)

http://lulu-pages.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Nissa Jalaluddin said...

rata-rata komen pasal relation tajuk dengan warna blog kan?hehe...kalo tukar istana biru tu jadi kaler purple pun ok gak...header up lagi kasi cantik.sya tade header pun..bru nak buat..hihi -_-'

sudi2la jenguk saya pulak ye...;)
http://nissajalaluddin.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

KimiCnoL said...

guna shoutmix lagi friendly..n warna cbox tue macam pelik skit..hehe ;D
(follow)

petua kuruskan badan??

Mrs. Farhan said...

Istana biru, tapi nape warna purple?? Hehhe. Nanti buat banyak2 warna biru k. Baru la cun.

Kalo x nak wat biru, baik tukar nama jadi istana purple je. =D

Doodle tu cantek lahh. Lukis sendiri ke??

Harap maaf andai terkasar bahasa. =D

http://sayasibudakopto.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

zarahanggun said...

Cool blog!!

ZAC juga ada give away contest , kira jumlah duit syiling mudah sgt, menjemput tuan tanah dan semua orang utk join, siapa yg teka betul dpt keychain pilihan patern dan letak nama sendiri, apa lagi klik la link ni utk join.
minta izin tuan rumah dan sy add as follower tuan rumah sebab bg tumpang lalu dan kalau sudi follow la balik. TQ