Monday, July 25, 2011

PENGUMUMAN::: anda dalam perhatian

393
383
333
korang nampak x 3 nombor ekor di atas... sila amik pen and kertas untuk tulis keuntungan number ini... dosa anda tanggung and jangan libatkan saya... sebab... number tu sekadar tertarik mata saya... yang wah!!! lawa number nih... sebelum tuh saya nak minta maaf kepada mereka yang follow saya pada number 313, 323, 343,353,363 dan 373 saya pon x tau kenapa masa tuh, mata saya tak terlihat number tuh and tak tertarik hati untuk number itu... saya juga bleh jadi random.org... hahhaha....
gurau jer... saya berterima kasih pada semua orang yang follow saya.. terima kasih banyak2... saya memang akan belajar untuk promote blog follower2 saya plak setelah saya mencuba nasib untuk mempromotkan blog saya di blog2 mereka... jadi nih antara nombor yang saya suka dan mereka ini kebetulan terkena nombor itu... terima kasih sangat2.. terharu sekejap... :)
TERIMA KASIH YER SEMUA!!!
393
ok... korang boleh pergi terus blog nih, melalui INI
nama penuh tuan empunya blog nih nur farahain tapi dia suh paggil dia ain jer... umur 20 tahun... so untuk aku adik lagi la kan??? tapi bagus lah... dunia blog tak pernah kenal usia... sebab kadang2 yang muda punya entri lebih matang dari yang berusia nih... ok... kalau nak tahu lebih2 tentang pemilik blog nih, sila la ke BIODATA dia ni... so nice... dah 3 tahun berblogging.. tapi nih dia hidupkan semula blog setelah lama berehat... ini blog baru dia lah k.. jom la serbu blog beliau.

383
tekan banner dan anda akan terus bertandang ke blog beliau...
cantikan header tuh??? ok, blog dia pon cun... korang g r terjah dia... blog nih empunya acik... ok, dia ada buat macam2 tutorial, langkah2 yang senang and menarik... dalam tengah aku dok usha2 blog dia nih.. tba2 aku terjumpa entri nih 


ok, korang tahu x apa yang wow tu??? aku pon mula2 macam tak tau gak.. tapi, bila aku baca2 and tgk print screen dia, wow!!1 aku pon wow gak la... rupa2nya, BEN ASHAARI follower dia yang ke 225... hahah.. hebatnya... so aku pon ternganga jap... hahha.. ok2... korang x caya g tekan and masuk sendiri baca kat link di atas k... terjah la dia... kita tengok blog2 pilihan ben ashaari... memang best pon blog acik nih... heheh... 

333
Photobucket
sila terjah blog beliau di SINI

ok, blog nih sebenarnya dah cukup hebat dengan entri2 yang best yang berinfomasi, santai dan terkini.. nama pon on9 diary kan??? mana ada diari orang lain korang leh baca, diari aunty rara ni jer... hahha... blog nih cantik tau.. aku suka gak bertandang ke sini... info yang best dan ada huraian dari permikiran beliau sendiri... selain tuh, cik rara nih gak ngah rancang untuk wedding beliau... huhu...so korang bleh la kongsi perjalanan dan plan2 yang cik rara buat dalam diari dia nih... korang leh tengok wedding progress dia..hihi.. aku pon suka gak tengok skodeng2 planning dia tuh... :)

so, inilah 3 blog yang telah follow aku dan kebetulan mengena number bertuah yang mata aku terlihat... sebenarnya semua follower aku memiliki num bertuah.. dan aku tersangat berterima kasih kat korang semua... sebab tu aku kata... aku sentiasa sayang setiap orang yang hadir dalam hidup aku... walau kenal nama dan penulisan sahaja... namun korang dah memeriahkan lagi kehidupan aku... love everyone of u... :)

5 comments:

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

wah.. dah makin bertambah jumlah follower tu kn.. tahniah yerk.. memang suka no 3 ek :)

she's ain said...

wow,im the lucky person number 393.
a million thnx to you (:

suke suke suke suke (:

puanbee said...

wah rajin :)

iMBobo said...

lg satu nk 400!! jelesnye xdpt no 400 :( hihi

azam said...

wow...best cam ni ooo....dapat promotion....hehehehe up sikit blog