Monday, May 30, 2011

teman2 TERIMA KASIH YER...


yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee....... seronok sangat... follower dah sampai 100..
x sangka sangat2... thanks yer pada semua yang folo...
nak bg apa yer... saya x tau nak bagi penghargaan apa... tapi kalo saya x bagi... 
x best gakkan??? x perlah.. sebabenarnya..kalo saya nak wat list saya kena letak semua kawan2 yg folo saya..
terutama orang pertama yang folo saya... tapi itu kawan saya yg bertuah.. thanks wan.. harap2 ko selalu la dtg melawat istana aku yg usang nih.. heheh...
jadi saya nak ucap banyak2 terima kasih kepada semua yang sudi folo saya... terima kasih... 
kebanyakkan da ramai peminat pon... tapi masih folo sya...
menghargai sangat2 korang...
menangis la terharu sangat... sob3...
heheh.. dah2 lap air mata..
nih nak kongsi ngn semua blog bertuah yang ke 100...
sila melawat blog beliau yer...

Petak Nota Etika

nih adlah insan bertuah ke 100... tapi sebenarnya ke 99... sebab saya adalah org ke 2 yg folo ISTANA BIRU... heheheh...

ok.. tadi tengok2 blok dia... uish tajuk en3 dia dah wat saya loading youtube...
hehheh..nak tau nape??? sila melawat sendiri k... tekan di header tu...

SAYA JUGA ADA BLOG!!!!!!

ok.. ni adalah folower ke 101... tapi mengikut sistem pengiraan ku saudara ini adalah folower ke 100...
jeng3...heheh... 

hurm... en3 terbaru apa yer??? oh.. isu hangat sekarang arak yg halal telah disahkan haram.. 
saya baru baca tadi..n buat masa nih belum pernah jumpa lagi air tu...
ish sekarang nih dah takut nak minum air yg bukan2...
untuk menjaga kesihatan...
minum la air masak yer... heheh... kalo nak yang berperisa.. lebih baik fresh dari buah...

ok2... sanpai sini saja en3 kali nih.. saya nak berterima kasih kepada semua kawan2 atau teman2 puteri.. 
tanpa teman2 istana nih sunyi sebenarnya...
dari yg pertama folo sampai la yang ke 102...  sila tekan di number itu untu ke sanathanks sangt2... 
terharu tau... nak aja listkan semua blog yg dah folo saya...hurm...tapi sorry la... saya x berapa cekap n my berukband so slow macam siput...
macamna pon saya sangat hargai kalian.. terutama yang selalu mengunjung... thanks so much!!!

2 comments:

che lan said...

kiter slalo minum air tu dulu..ta sgka plak air tu ade alkohol..tapi skrg kiter da tawu,,,so kiter da tamo minum da..brand BARBICAN..try la google..juz buah yg diletakkan gas..btw, thanx kos jadik follower kiter jgak..hikhik

PeRmAtA bIrU said...

hehheh.... kalo x tau x per kan??? ya sejak saya jadi folower awak..teratak itu la menjadi kewajipan saya lawati...heheh