Friday, July 4, 2014

Segmen : Cik akak mencari bloglist julai 2014




klik untuk join

sengaja la nak join... lama menyepi... semua kawan-kawan dah lari... ya lah dunia blog nih kena rajin update. kalau selalu orang singgah tapi sunyi, sapa yang nak singgah lagikan???
sama lah macam buat bisnes... kalau mula-mula jer rajin buka kedai pastu asyik tutup jer... lama-lama pelanggan lari lakan??? sumtime boleh buat orang rasa kecewa sangat...
oleh itu join segmen macamni mungkin boleh memeriahkan lagi dunia blogging macam tahun-tahun lalu semasa saya masih aktif berblog.

salam perkenalan.

Tarikh tutup penyertaan : 11 Julai 2014 - jumaat [Jam 8.00 pagi] - sebarang perubahan tarikh tutup penyertaan akan dimaklumkan kepada semua peserta.

10 comments:

Irrayyan said...

Bw :)
Salam singgah dari irra
http://www.irrayyan.com
Selamat berpuasa ^^

Azrin Rahim said...

update sis selagi berkesempatan..hehehe

Nao Mei said...

Pucuk kerabu pucuk ubi,
Dimakan bersama si cinta hati,
Sudah join apa lagi,
Jomlah semak nombor anda di entri ini.

http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2014/07/senarai-peserta-segmen-cik-akak-mencari.html

Hafizah Halim said...

Salam perkenalan..
Saya pun join segmen yang sama... Jom join GA saya pula :
http://ummudd80.blogspot.com/2014/07/ihya-ramadhan-giveaway-by-ummudd80.html

white lily said...

singgah melawat dan follow ^___^

(http://naalisaa.blogspot.com/2014/07/segmen-cik-akak-mencari-bloglist-julai.html)

Z@i Z@mR33 said...

salam singgah dr segmen yg sm

http://storymoryluahanku.blogspot.com/2014/07/segmen-cik-akak-mencari-bloglist-julai.html

Free Just 4 U said...

Salam Jum'at
Dari segmen yang sama

http://freejustforu.blogspot.com/2014/07/segmen-cik-akak-mencari-bloglist-julai.html

Yun Sing said...

Singgah follow sini dari segmen yang sama :)

fadhil eda said...

singgah dari segmen yang sama

http://eurukaseven.blogspot.com/2014/07/segmen-cik-akak-mencari-bloglist-julai.html

fadhil eda said...

follow sini