Thursday, April 12, 2012

Segmen : Bestnya Blogwalking!

Assalammualaikum...


nak join... klik2.... huhuhu ...

ok.. tuan segmen nih tanya... 
APAKAH PENGALAMAN PALING BEST SEMASA BERBLOGWALKING??
jawapan saya:

hurm... pengalaman yang paling best... ada satu ketika saya berblogwalking dan tetiba saya terjumpa sesuatu yang buat saya terharu... huhuhu.. ya lah saya sekadar blogger biasa sahaja yang bercerita kisah2 hati dan perasaan... masa tu pon follower tidaklah ramai... tiba2 saya terlihat di atas entri seorang sahabat, ada terletaknya nama blog serta entri2 saya... dalam percaya atau tidak, saya pon terus menekan link itu... dan yesssssssssssssssssssssssss!!! itu blog saya... huhuhu... terkedu jap sebab tuan yang meletak link blog saya kat blog dia tu sudah mempunyai seribu lebih follower dan entri dia akan semua dikunjungi dengan komen...

masa itu memang ramailah yang sedang bermain jiran berjiran... maksudnya... melatakkan link blog seseorang dalam blog dia bersama beberapa recent post orang tu... terharuuuuuuuuuuuuuuuuuu.... ada orang yang sudi berjiran dengan saya... so, tanpa saya berlengah masa... saya pun membalas balik kejiranan itu dengan link ke blog saya... walau dia punya link blog rosak dimana saya x bleh dapat update terbaru dia, saya cari gak solution... tapi x ada... beberapa minggu lepas tu saya tengok dia memperbaharui blog dia, dan saya cepat2 amik link blog dia dan letak di blog saya... huhuhu.... 

blog tu memang best.... sebab saya acap kali juga melawat ke sana... banyak entri2 beliau memberi kita peringatan dan nasihat... x lekang juga dari memberi pendapat dan mengajak kita berfikir... sweeeeeeeeeeeeeeeet kan???

JOM BERKUNJUNG KE SANA....

lihat ada yang ditulis bisikan permata biru..... macamna nak buat??? 


banyak kali gak terjumpa kes2 macamni... kadangkala kita menulis dan tidak tahu siapa yang membaca... tapi kalau ada orang yang review blog kita memang akan terkejut sangat lahkan??? selalu juga buat blogwalking dan tiba2 terjumpa link blog sendiri di dalam blog orang lain... maknanya.. blog saya telah di review ataupon di letakkan link pada bloglist... thanks sangat2... 

jom2 baca klik link di atas yer.... berblogwalking tu best sebenarnya..kan???

ok itu sahaja yang dapat saya ceritakan.... TERIMA KASIH TUAN SEGMEN...:)

5 comments:

Aboy93 said...

Wah, banyak pengalam best kan blogwalking ni?

http://aboy-ensem.blogspot.com/p/senarai-peserta-segmen-bestnya.html

entry diupdate khas untuk kamu.. hehehe..

nanti boleh lah blogwalking.. :)

♥!!✿ Ain sajee ✿!!♥ said...

hye hye . ain dtgg naek F1

♥ Cik EylaDiLLa ♥ said...

salam..
singgah dr segmen yg sama

http://diaryyeyla.blogspot.com/2012/04/segmen-bestnya-blogwalking.html

Pecinta pink^^ said...

hye awak,,saya singgah blog awak,,dari segmen same..jmput singgah blog saya di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/04/assalamualaikum.html

fatin amalina husna said...

salam ukhuwah..husna dari segmen yg sama..jemput singgah ye..^^V
http://cikhusnasukaoren.blogspot.com/2012/04/segmen-bestnya-blogwalking.html