Friday, April 27, 2012

Segmen : BEN ASHAARI DAN BLOG AKU !

BEN ASHAARI

Cara nak join segmen ni mudah jer .. Buat satu entri khas ..

  1. Letakkan header BENASHARI.COM dan tajuk , BEN ASHAARI DAN BLOG AKU dan linkkan ke entri INI ..
  2. Berikan satu perkataan yang korang rasa blog korang sama dengan blog aku..(bukan blog saya.. blog BEN ASHAARI) Contoh blog ini , SANTAI atau SIMPLE ..dll
  3. Siap , tinggalkan link entri korang di ruangan komen ini ..
Tutup segmen , jam 12 tengahari ini

KALAU RASA SIMPLE N NAK JOIN...

persamaan apa yer blog saya n blog Ben Ashaari...
hurmmmmmm
huhuhu...

apa yer???
persamaannya mungkin...
blog Ben Ashaari bercerita tentang kehidupannya...
blog saya bercerita tentang kehidupan saya...
jadi persamaannya...
blog kami menceritakan tentang KEHIDUPAN...:)

jom2 join ramai2...

13 comments:

Pka Rahim said...

hai pka pon join segmen abg ben.
jom singgah blog pka.

http://pkaemerald.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-dan-blog-aku.html

tq :)

Rahmah Ram Ram said...

as salam...

singgah sini dari segmen yang sama...

salykin sobry said...

dr segmen yg sm =)

AyueJean said...

Join jugak segmen ni...
Hehheeheh... =D

http://ayuejean.blogspot.com/2012/04/segmen-ben-ashaari-dan-blog-aku.html

Cik Kay Jue said...

ckj dtg melawat.. :)

Masz Sidek said...

singgah dr segmen yg sama... :)

http://masrinasidek.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-dan-blog-aku.html

Jay said...

Datang dari segmen yang sama..salam kenal:)

FL blogh0use said...

yuhuu !! yana datang dari segmen yang sama ;)

Aziela said...

Singgah sini juga....

Mk Syahir said...

Assalamualaikum
singgah sini dari segmen yang sama =)
follow sini jugak =)
jom datang blog saya pulak ye =)

jemput baca entry yang ni..ada info berguna untuk dikongsi buat semua =)

http://mksyahir.blogspot.com/2012/04/saya-tegur-sebab-saya-sayangkan-awak.html

Ini Kisah Tia said...

saya tak join , tapi saya datang nak sokong :)
happy blogging yea ..

keli menari said...

happy bloggig k !

Diera Tekikushika said...

Dtg sini melawat awak. hehe lamabat kan saya ? ;) jom g blog saya..