Sunday, April 29, 2012

1000---->1010

Assalammualaikum... 

happy sangat2... dulu bermula dengan o satu... sekarang da ada 3 kosong... hoooooooorey!!! 
ececeh... happy sangat ada ramai follower..kenapa??? sebab ntah memang normal kotkan?

tapi kalau follower ramai pun, reader x ada wat pe kan????
macamnapun saya sangt2 berterima kasih la dengan kesudian memfollow blog nih yang x seberapa....

ok... kat sini sebagai penghargaan nak ajak korang semua menyebu kawan saya yang ke 1000...

ainie sempoy

blog nih sangat cantik n cute... warna tema pink n purple... dan entrinya ada yang santai.. ada yang lawak juga ada tutorial... jadi jom lah sama2 berkenalan ngan dia...:)


thanks2 yer sudi follow.... semoga ada manfaatnya untuk kita bersama... heheheheh...

seterusnya nak perkenalkan kepada semua satu lagi follower saya yang bertuah... 
1010...
ok ini adalah seribu sepuluh k... heheheheh... smartkan????

dan orang yang bertuah itu berada di blog...


ini alamat nya..

ok... so saya baru nak berkenalan dengan dia... jomlah kita berkenalan bersama...

heeheh.. thanks for reading... n thanks juga sebab follow saya... datanglah selalu... InsyaAllah kunjungan akan di balas...:)

3 comments:

✿ Nani ツღ said...

follow sini :)

CIK YUYU said...

*wink.. *wink...

tak ku sangka, buah cempedak menjadi nangka...

jadi orang bertuah pulak... hehehehe

thanks... dan selamat berkenalan...

! ❀ ainie sempoy ❀ ! said...

terima kasih sebab buat entry ni..