Thursday, December 29, 2011

~PEPERIKSAAN~

ASSALAMMUALAIKUM...

maaf kawan2... saya belum mampu nak jalan2 melawat n follow korang.. sila tinggalkan link anda k... saya janji bila berkesempatan saya akan melawat dan baca entri2 korang yang best... :) InsyaAllah k...

sekarang saya tengah fokus pada peperiksaan akhir... adoiii sem nih memang mencabar... subjek susah2... sekali carry mark memang rendah... adoiiiii... rasa macam mahu pecah kepala saya... hurm redha dan tawakal dengan usaha yang berlipat ganda sekarang...

tapi benarlah orang selalu berpesan... belajar itu biar ikhlas... bukan untuk markah atau sijil... tapi untuk ilmu yang luas di bumi Allah ini... untuk mendapatkan ilmu bukan pujian atau anugerah yang ingin diraih, tapi sebuah bekalan dalam pencarian.. yang akhirnya kita akan kembali kepada azali kejadian.... :) IKHLASLAH... good luck untuk kawan2 yang nak amik exam gak... kita belajar untuk ilmu dan bekalan... pesanan buat semua serta diri saya sendiri.. agar tak terlalu mengharap dengan kejayaan dan kecewa dengan kegagalan... Allah tidak mencipta kegagalan jika bukan untuk kita merasakan kejayaan... begitu juga kesusahan dan kesenagan dan kesedihan dan kebahagiaan...

SELAMAT MENDUDUKI PEPERIKSAAN DUNIA... SEMOGA KITA LEBIH TABAH DAN TEGUH MELALUI UJIAN BEKALAN KE HARI AKHIRAT.... :)

6 comments:

3no gr33ny said...

semoga berjaya yer tuan puteri=)

Dylla Abas said...

gud luck puteri..all de best ya!!

YNA HERMOSA said...

good luck :)

Zul Fattah said...

aku pun dalam mode exam ni.. minggu dpan dah start final exam.. huhuhu.. tp masih banyak subject yg belum study ni..

apa2pun.. do the best n gud luck yup.. my Allah with u

Fendy said...

good luck...usaha jgn putus asa...

Cikgu Ma said...

bi taufiq wa najah dik =)

fenomena akhir tahun