Sunday, December 25, 2011

BLOG PALING MENARIK HARI NI IALAH

assalammualaikum...

nak join segmen abg ben la hari nih....:)
saya x sempat nak baca banyak blog... tapi ada dua blog yang menarik entrinya hari2....

BEN ASHAARI

sampai 11 malam nih jer k.... harap masih berkesempatan...

ok nih dua2 blog dan entri yang saya suka.... blog zulfattah memang hari2 menarik... blog xpresi kehidupan plak memang saya suka baca sebab penyampaian dia dalam bentuk lukisan dan gambar.. ada nasihat dan humor di situ... sangat2 best....


JOM KITA SERBU BLOG MEREKA K...:)

7 comments:

Tiramisu Fatiema said...

singgah n follow dri segmen sama..

http://sifa862000.blogspot.com/2011/12/blog-paling-menarik-hari-ni-ialah.html

LZ Qimayra said...

dtg dari segmen yang sama. jln2 kat sini dan follow skali :)

http://lifewifvanessa.blogspot.com/2011/12/blog-paling-menarik-hari-ini-ialah.html

follow back kalau sudi ^^

cikladybird said...

dtg dr segmen abg Ben..
salam perkenalan..^_^

Zul Fattah said...

haha... tima kasih, tak sangka entry cam tu pun, menarik ke? entry awk pun ape kurangnya.. penuh dgan pengajaran...


p/s: maaf blog pencinta bulan dah terkubur.. xde masa nak update..

PeRmAtA bIrU said...

huhuhu... menarik la... sebab kreatif and membuatkan kita ingat pada parents... entri2 zulfattah banyak suruh berfikir sebenarnya... terbaik...


hum... saya pon busy, tu x sempat nak update gak blog pencinta bulan... hehehe... x per cuti semester nanti kita hidupkan kembali blog itu yer...:) insyaAllah...

masz86 said...

Singgah sini dr segmen Abg BA

http://masrinasidek.blogspot.com/2011/12/blog-paling-menarik-hari-ni-ialah.html

Areliff said...

Blogwalking dari segmen BLOG PALING MENARIK HARINI he3.. rerajin melawat la sini http://www.areliff.com/2011/12/blog-paling-menarik-hari-ni-ialah.html