Friday, December 16, 2011

bila teringin sangat....







ALHAMDULILLAH... AKHIRNYA DAPAT GAK RASA BENDALAH NIH... HUHUHU.. MEMANG KEMPUNAN SANGAT... 

kalau org nak kata aku ketinggalan zaman pon x per la.. tapi yang pasti masa aku beli ngan kawan2.. ada juga kawan2 aku yang x tahu apa benda nih... heheheh...

inilah macaroon

masa makan mula2 memang best.. x la manis sangat... rasa rangup n lembut... sedp yang warna pink tu.. tapi x ingat la perasa apa...

hurm... ada kawan yang x tahu tentang macaroon nih.. di tekannya dia hingga hancur.. bersama itulah sedikit terkesima hati saya... tapi x per.. my fren x tau.. so di maafkan... hehehh.... sodap2... stabil gak la ngan harga dia.. upsss.... hurm... :)

9 comments:

alif ismail said...

Salam...
lamanya tak datang ke sini...


jalan-jalan sambil bertanya pendapat...

http://bloggeralif.blogspot.com/2011/12/lelaki-jambu-vs-lelaki-macho.html

3no gr33ny said...

hamba pula kempunan tgk ni..hehe

~CAHAYA~ said...

biskut ke ???...hehe sy pn ketinggalan zaman gak...

hira said...

best ke macaron? tak pernah makan tapi semua orang cakap sedap. hahaha. terliur pula

Gen2Merah said...

hahaha.. kita serupa.. ketinggalan zaman... saya jangankan nak makan, inilah pertama kali saya lihat dan tahu nama macaroon ni.. ehehe

Selendang Merah said...

sm lama jugak dah tak makan..hehe..
sedap2..

PeRmAtA bIrU said...

~CAHAYA~ yup... macm biskut gak...

hira::: huhuhu.... kan??? sebab semua org kata sedap la saya teringin tuh... tpi memang sedap la...

Gen2Merah:::: hahahah.... kalau nak tahu pasal macroon ni lebih2 kena baca blog cik Apple... x pon buka aja blog aween macaroon...hehehheeh

alif ismail said...

Salam...

sambil-sambil berblog jom singgah skejap kat sini...

http://bloggeralif.blogspot.com/2011/12/tanya-pendapat-sweet-couple.html

iMBobo said...

nampak sedap ni, tringin plak hehe