Sunday, November 13, 2011

SAHABAT SELAMANYA....

assalammualaikum

sebenarnya entri nih saya patut kuarkan selepas tamat  SEGMEN JOM HARGAI SAHABAT hari tu... tapi hari nih baru ada kesempatan... huhuhu... lepas nih akan menyusul lagi entri2 penghargaan buat sahabat...

ini merupakan satu penghargaan buat sahabat... dalam kehidupan itu sahabat itu penting sangat2... sebab bila kita jauh dari keluarga, sahabat la orang yang paling hampir dengan kita...:)
video

sahabat...
cerita tentang dua hati... cara ia bermula... bagaimana ia berlangsung... tentang perjalanan yang seiringan.... tentang cerita di sebalik senyuman.... tentang kekuatan disebalik sokongan...tentang duka dan bahagia...
segalanya tentang sahabat...

`TERIMA KASIH SAHABAT`...

10 comments:

Selendang Merah said...

betul tu..tanpa sahabat memang hidup kita akan sunyi...:)

budak penjara said...

tak join x bermakna tak hargai sahabat kn??hehe... sy sayang sahabat geng budak penjara saya..hehe

Kancil 8349 said...

bukan mudah mendapat sahabat yang baik...hargai mereka selalu

محمد رازيق said...

sahabat. best2 :)

3no gr33ny said...

di sini juga tentang persahabatan


http://3nogr33ny.blogspot.com/2011/11/awan-nan-biru.html

NasZ said...

sahabat sejati susah nak cari. kalau jumpa, jangan sia2kan.

Muhammad Burn said...

Satu sajak/puisi yg sy cipta utk sahabat:


Duhai sahabat…
Duhai Teman…
Berjanjilah kau akan tabah menempuh hidup.
Yang serba mencabar.

Sudah tiba masa kita berpisah,
Namun tak bermakna kita lupa…
Semua kenangan yang kita tempuh bersama,
Akan terus kekal dalam kalbu.

Duhai sahabat…
Ingatlah suka duka kita bersama…
Senyum tawa, saat gembira…
Jerit tangis tika berduka…
Sebagai ubat pabila rindu menjelma.

Oh kawan,
Terima kasih atas tiap jasa pengorbananmu,
Membantu saat perlu,
Memapah pabila jatuh.
Ketahuilah wahai teman,
Perpisahan ini amat memeritkan,
Kau kan dirindui…
Selagi nafas masih ada.

Zul Fattah said...

aku cuma ada 2 org sahabat baik.. yg rapat dgan aku, tp skrang ni kami duk jauh.. balik kg je baru dpat jumpa.. haha

tp dlam dunia blog ni, ko sahabat aku.. tima kasih yup

are-in said...

k.nilam mane ain..huhuhu ain pum sahabat k.nilam..huwaaaa

Anonymous said...

baru terbace post ni :) sgt terharu bace kisah 2 org shbt ini.. maziah :)