Saturday, November 12, 2011

kampus baru UNIVERSITI PENDIDIKAN SULTAN IDRIS


















ASSALAMMUALAIKUM ...

hehhe... gambar2 nih saya dah ambil beberapa minggu yang lalu. cuma malam ni jer ada kesempatan nak update kat blog...

buat pengetahuan semua... UPSI sedang membina kampus baru di proton city... kalau tengok, belum siap lagi tapi sudah ada beberapa bangunan dan fakulti yang sudah boleh berpindah ke kampus baru ini... agak besar la gak kampus nih... kalau kampus sekarang nih memang la sangat kecik... sebab tu nak bawa masuk keta pon selalu x lepas...kena tahan ngn pak  guard... tapi harap2 kampus baru nanti di benarkan sahaja la menggunakan kereta... huhuhu.. bajet macam sempatkan??? tapi harap2 sempat la...

macamna pon, walaupon ada kampus baru... kampus lama harus tetap stay kat situ.. sebab kampus tu mempunyai banyak sejarah pendidikan... ada yang baru usah lupa yang lama, tapi tanpa yang lama mana mungkin yang baru ada..kan???

huhuhu... terima kasih kerana sudi membaca..:)

3 comments:

3no gr33ny said...

UPSI mcm tipa thn ada bangunan baru...jeles2...

DaHLia said...

tunggu kampus baru dah bukak, mesti UPSI lebih gempakkk... :D
baru nampak taraf World Class gitu..
tapi sis memang xmerasa lah...hehe

anyway, katanya nanti nak buat Mydin Mall ke Giant apa kan kat area situ.. bestlah sikit nak melepak :D

Dylla Abas said...

oh,kampus baru masih di sekitar tg.malim lagi :) best2..nanti nak pergi buat site visit la..