Wednesday, October 12, 2011

jalan2 jom!!!.... thanks blogger.

ASSALAMMUALAIKUM

apa khabar semua... terima kasih kepada kawan2 yang sudi follow saya.. kalau tengok pada ruang follower dah masuk 832... huhu.. sangat2 berterima kasih.. saya mengharapkan jalinan persahabatan nih berlanjutanlah hendaknya... :)

MAAF kan saya kalau saya tidak membalas kunjungan anda semua... saya sangat2 busy kebelakangan ini... ntah la apa yang busy sangat... mungkin saya yang buat2 busy.. sebab bila saya duduk sorang2 saya akan serabut.. bila saya busykan diri otak saya akan lebih tenang.. sibuk itu ketenangan buat saya.. tapi keletihan pada badan saya.. dan kebuntuan pada pemikiran saya... biarkan asalkan saya tenang dan bahagia...:)

kawan2 saya harap bila saya free saya sempat terjah awak semua k... hehheheh... saya minta maaf yer kelewatan ini... ramai kawan2 baru saya... saya sayang kamu semua... betul...saya harap kamu tinggalkan jejak dan link agar saya boleh membalas kunjungan kamu semua... tahu tak apa keistimewaan kawan2 blogger??? kalian tak kenal saya, tapi kalian selalu menghargai saya... saya sayang kalian semua...

dah tersasul jauh ni kan??? kalau tengok tajuk saya ajak jom g jalan2kan?? minggu nih saya seronok sangat... sebab, ESOK... saya nak g CAMERON HIGHLAND.... aktiviti luar kelas yang terkandung dalam rancangan pengajaran... under subek sains for young children... dan program explorasi sains... huhu... x sabar sangat2... harapnya esok semua selamat... esok semua berjalan lancar... dan mendapat keberkatan dariNya.. amin... hurm~~~

kemudian hari sabtu saya nak g politeknik Seberang Prai Penang lak... untuk menyaksikan teater. tajuk apa saya tak ingat... wah memang jalan2 saja la saya minggu nih... hehhehe...

juamaat saya x der kelas.. tapi kena buat penilaian bacaan kepada kanak2 tadika... hope everything berjalan lancar... hurm... cayok2... kejayaan itu tak datang bergolek... Allah meminta kita berusaha.. dan Dialah pemberi dan penentu yang terbaik..:)

terima kasih kawan2 sebab membaca... bila saya free ahad nanti saya melawat kalian semua k... :) jangan terasa hati dengan kelewatan saya membalas kunjungan k.. love u all sangat2... thanks bloggers...:)

11 comments:

Fendy said...

saya ke 832 ?...ngeh3...salam kenal...

kizmyself said...

tahniah..semoga terus berjaya..

Muhammad Burn said...

kls? sbnrnya brapa umo tuan puteri?

shida said...

its ok dear...take ur time..

take care..:)

MissCt a.k.a MuqDeq said...

Agak2 klu na tumpang p Cameron muat x? Hihihi

Dylla Abas said...

nak kirim strawberry..hehehe :)

p/s : selamat pergi selamat kembali ye (",)

budak penjara said...

dh de c.higland ke?asal x jmpe pn..haha

QueeN TerataI said...

wah.. nak g jaln2 yer.. selamat berholiday!

PeRmAtA bIrU said...

@fendy::: saya x dapat menjengah blog awak sebab awak x tinggalkan link.. tinggalkan link k...:)

PeRmAtA bIrU said...

@muhammad burn:::: umur saya 24 la... hahhaha.. nape???

PeRmAtA bIrU said...

@Dylla Abas ::: huhuhu.. ada beli banyak nih.. kalau dekat leh bagi sebab housemate semua x makan strawberry...