Monday, October 17, 2011

aku nak bercinta


"assalammualaikum "

lagu kat atas tu x ada kena mengena dengan jiwa saya sekarang... cuma bait2 lirik dia sangat best!!! ada x lelaki nak tujukan lagu tu kat saya??? hahahha... 
ok bait ayat2 yang paling saya suka...

"Seringkaliku mendengar

Patah tumbuh hilang berganti
Tetapi ku tidak mahu
Cinta selain darimu


Jika denganmu salah
Ku tak mahu yang benar
Jika denganmu rebah biarlah ku tercalar
Walau dilanda badai
Ku sanggup kerna ku mampu
Kita berdua bersatu


Jika denganmu kabur
Ku tak mahu yang jelas
Jika denganmu hanyut
Biarlah aku lemas
Walau dilanda ribut
Ku sanggup kerna ku mampu
Kita berdua bersatu"

so sweet.... n kalau aku pon, aku akan sanggup buat everything untuk 'si dia'.... 
harap satu hari akan ada cinta yang sesetia ini buat aku...
love story yang paling manis...:)

10 comments:

Muhammad Burn said...

indie ke???

Selendang Merah said...

wah sweet kut..hehe

PeRmAtA bIrU said...

@muhammad burn:::: huhu.. kumpulan nih under KRU studio... hehhheh...dengar la best..:)

@selendang merah::: sweeeettttt sangatkan?

Shorim Kasih said...

hmm..hmm..hehe..sapakah gerangan? lagu tu skdr tukar tajuk je ye..hehe

3no gr33ny said...

hamba juga suka lahu ni..kan best kalau ada someone special yang tujukan lagu ni wt kita

Cik Cura said...

insyaalah ada. cuma masa belum sampai lagi=)

Gen2Merah said...

saya tujukan lagu ni untuk awak permaisuri Istana Biru.. (",)

Dylla Abas said...

kalau puteri bercinta satu hari nanti..mesti blog ni akan lebih banyak madah-madah pujangga (",)

p/s : insyaAllah masa tu akan tiba nanti

QueeN TerataI said...

hohoho saat bercinta mmg semuanya indah dan manis dik... semuanya sanggup utk dilakukan... tp realiti kehidupan? Waallahualam... dlm apa pun perkara jgn kita pikirkan manisnya saja kelak jika sesuatu yg tak manis pasti sukar utk kita hadapinya.. Berada dan berdirilah di alam realiti... InsyaAllah kita akan rasa semuanya indah... :)

PeRmAtA bIrU said...

Shorim Kasih::: hahhaha....:)lagu tu best... berdua bersatu

3no gr33ny::: sangat suka kalau ada yang sanggup menujukan lagu itu untuk saya..:)

Cik Cura ::: insyaAllah...

Gen2Merah ::: hahahahha..thanks...:)

Dylla Abas ::: mudah2han suatu hari nanti.. aminnn..:)

QueeN TerataI ::: betul tu sis.. thanks yer untuk nasihat itu..:)