Sunday, September 25, 2011

bila kebetulan 777 bertemu 77

aslammualaikum semua....

hehhe.. entri nih macam syok sendiri... sebab ia menceritakan tentang 7.... 


kalau tengok gambar nih... mesti agak2 macam nak cakap pasal window 7 kan??? heheh...

x la sebenarnya x ada kaitan la... saya nak cakap tentang follower saya... sebenarnya dok tertunggu2 gak follower ke bilangan ini... berjanggut che tunggu tau... tapi akhirnya pagi tadi buka dah mencapai.. serius nak bagitau saya berterima kasih kepada follower2 saya... tak kisah la korang juz follow atau korang follow n bertandang... saya hargai... sungguh saya cuba sedaya upaya untuk masuk page korang, follow balik n teruskan mengikuti penulisan korang.. tapi x ramai yang selalu update sekarang... 

apa pon love all of u la... saya semakin bersemangat dengan support n nasihat korang... serius tau... x tpu... adoi... melalutkan bercerita x tentu pasal... ok... sebenarnya nak bagitau tentang kebetulan yang betul2 secara kebetulan...  korang tengok gambar kat bawah k...:)


ni blog saya punya follower... nampak x yang bilangan ke 777.... bilangan nih la yang saya  nanti2kan... hehheh....

dan bila saya buka n masuk blog saudari berkenaan... saya follow balik.. dan korang tau bilangan saya yang ke berapa???

tengok bawah ni...


77...
hahahah... memang kebetulan kan??? dia follow 777.. saya follow 77... ok meh nak bagitau sapa insan istemewa 7 yang kebetulan ini...

keluaran Niesa M Sidek

cun x??? cunkan???

ok.. nih nama samaran dia kot...saya agak namanya niesa... sebab blog dia bernama
KELUARAN NIESA M SIDEK
meh lah skodeng2 blog insan nih... keluaran terbaik dari ladang...
thanks yer niesa... semoga selalu2 lah singgah sini... :) 
terima kasih semua..:)

9 comments:

Kathy Tuah said...

wah, kebetulan tu..apa2 pun congrats cz dpt no yang best ^^

Piweet said...

waaa bertuahnya dorg....782 xde ke????hihihi...semat jgak no ni..huhu

Kancil 8349 said...

salam,

no yang cantik...hehe

Kancil mengajak kamu menyertai segmen Kancil...kalau sudi jomlah ke blog Kancil dan menyertai segmen ketiga kancil

http://kancil8349.blogspot.com/2011/09/segmen-kancil8349-pengalaman-semasa.html

NasZ said...

jodoh kot? haha. jom terjah. comey2. nak ngorat la. hehe.

jemput ke blog saya ye?

MOHD NASER.com

Zul Fattah said...

terbaik r.. mesti ada something dlam no 7 ni..?

nick dot anis said...

congrate dear..happy blogging n keep blogging ya:-)

Syahirah Suhaili said...

no 7 no bertuah..hekhek..bez nye..
neway,tahniah dah ramai follower..hehe..yang penting jd la blogger yang mesra alam..kehkeh :D

Amy Syaquena said...

ni betul2 kebetulan...cantik angka tue..

Ary said...

jom dik join segmen pertama akk...
adik di jemput khas...

kalu sudi..silakan sudi!!

http://haryanies.blogspot.com/2011/09/ada-sesiapa-nak-join-segmen-pertama-nur.html