Tuesday, September 27, 2011

'JOM SENYUM SAMBIL HADIAHKAN AL-FATIHAH'

jom kita sama2 hadiahkan Al-Fatihah...
klik pic diatas...

hurm... saya baru ada masa nak belek laptop n masuk blog harini... maklum lah.. dunia esement dah kembali... tapi x pa saya suka... ok... tuan segmen nih ajak saya join segmen... so saya buka link n tengok apa segmennya... serius... segmen lain dari yang lain... jom lah kawan2 buat pahala... kita sedekahkan Al Fatihah.. buat diri, kawan2 n ibu bapa... dan x lupa mereka yang tiada...

jadi saya nak ajak kawan2 yang lain... ini ada dalam syarat...so saya nak sangat ajak mereka ini.. harap2 sempat join k kawan2.. 


saya harap mereka yang saya tag nih x marah yer... hehehehe... jom la join kawan2... 
thanks tuan segmen..:)

7 comments:

Ary said...

tuan segmen datang mengadap tuan putri....

tq yer dik...:)

ArulchelseA said...

mcm best je segmen ni..

'Ainun Qalbi said...

makasih k.nilam tag kiter.. hi4.. terharu weh

zareliqa afiqa said...

thanks 4 tagging^^

Aku DaN SeSuAtU said...

al fatihah untukmu sahabat

http://cheritasesuatu.blogspot.com/2011/09/jom-senyum-sambil-hadiahkan-al-fatihah.html

ANISA said...

thanks tag nisa...
http://anisa-mylife.blogspot.com/2011/09/segmen-jom-senyum-sambil-hadiahkan-al.html

teh o beng said...

hai...kite dtg dri segmen ni jgk :)