Sunday, August 7, 2011

segmen...

sebenarnnya aku dah berjanji pada diri aku yang bila follower dah cukup 500 aku nak buat segmen... aku dah ada idea la nak buat segemn apa.. cuma belum berkesempatan nak tulis entri segmen tuh... heheh..

aku nak ucapkan terima kasih pada mereka yang sudi follow aku... aku harap korang janganla sekadar follow.. korang baca lah juga input yang ada lamblog picisan tahap rendah ni k... hehhe... 

aku nak buat segmen sangat2... nantikanlah yer segmen dari aku.. sangat2 berharap korang akan join dan support segmen aku tuh.. heheh... benar kata abg ben.. segmen nih sebenarnya mengumpulkan semua blogger2 yang join.. tanpa segmen mana boleh kita blogwalking ngan mudahkan??? tambah2 nak berkenalan.. memang susah.. tapi bila ada segmen ia memudahkan kita untuk lebih rapat dan mesra.. ya ke gitu??? hahahah...

hari nih aku dah pusing2  melawat  perserta dari 2 segmen.. pertama segmen happy blogger, kedua, segmen bombay nak tahu sukan kegemaran korang.. hahahha... jadi aku dah serbula mereka2 ini... 

ok lah.. sekarang dah nak masuk waktu bersahur, korang bersahur tau.. jangan liat sangat.. pastu tunggu subuh k... hehhe... sok ahad cuti leh tdo puas2.. kalau sempat sok aku keluarkan entri segmen aku k.. heheh..:) oh ya.. jom serbu follower bertuah aku yang ke 500..

tadi aku jumpa blog dia kat segmen sukan kegemaran.. happy blogger aku x perasan plak... heheh...

jom serbu blog beliau...hehhe... 
 selamat bersahur k..:)

6 comments:

Amanina Nasuha said...

wt laa nnti tag sye yer..hehehe

NasZ said...

nnt buat segmen, jangan lupa jemput nasz k? hehe..

MOHD NASER.com

CIK PARO! said...

wah tak sabar nak join..
buat segmen2 yg best ea..
yg boleh kongsi pengalaman ye!
baru best!

ZWAN SABRI said...

aiseyh, lepas ni tuan puteri kita jadi femes lagu abang ben la.. HEHE

MySuaraBlog: Bazaar Ramadhan

Yumida said...

congrats dpt rmai follower....bt segmen time ujung mggu bru dpt join...

Pink Diva™ said...

Tag saya nanti . .glad to join segmen . .