Saturday, August 6, 2011

SEGMEN SIMPLE : NAK JOIN BLOGLIST NASZ BULAN OGOS 2011


nak join??? klik banner...

hehhe.. untuk 20 orang jer nih... tak mau la cakap banyak2.. takut x sempat.. huhuhu..... 
join sini yer abg nasz... blog abg nasz dah memang ada dalam bloglist blog kegemaran saya k... sila check.. 

kenapa saya nak masuk bloglist abg nasz??? mmm... saya pon x tau.. sekadar mencuba nasib.. heheheh :)
orang kata, kalau masuk dalm list bloglist blogger tertentu, maka selalulah blog kita dilawati jika ada entri baru.. siyes.. kadang2 bila malas ke reading list, bloglist la membantu saya... so mana tahu bila saya termasuk dalm list bloglist abg nasz, blog saya berpeluang untuk diviewkan??? huhu...

saya sendiri wat bloglist ikut kepentingan... blog yang best2, saya letak pada bloglist kegemaran.. tu wajib terjah bila ada entri baru... bloglist teman bicara plak, blog2 yang saya suka dan selalu tinggalkan komen disitu, manakala teman realiti dan fantasi adalah sahabat2 yang memang saya kenali... so, tercipta la bloglist tu... ha, bloglist saya dan kamu plak, adalah mereka yang suka2 sama suka tukar url ngan saya... so, kalau saya jumpa kat page sapa2 ada blog saya... saya masukkanla dalam list saya dan kamu tu.. heheheh...

so abg nasz... saya nak blog saya tersenarai dalam bloglist abg nasz, supaya abg nasz senang nak view entri2 terbaru saya.. hahahah.. terus terang sangat ke??? keh2... terus terang itu bagus.. betulkah??? :)

4 comments:

NasZ said...

salam tuan puteri, blog tuan puteri memang dah ada dlm senarai bloglist faveret saya. ce check. tak perasan ek? haha..

MOHD NASER.com

iMBobo said...

rajinya tuan puteri hehehe

alif ismail said...

slamat bersahur n berpuase jgk utk awk... hihihi..

comei ke??? mcm tuan die tak?? hihi..

ZWAN SABRI said...

blog zwan mesti xde dalam bloglist tuan permaisuri istana biru kan? kan? sedeyhhh.. HUHU