Saturday, August 6, 2011

"sape nak header free by cik tempe"

✿my ordinary everyday life✿

ok... saya telah di tag oleh YANA...
jadi saya pon tengok lah syarat and semuanya.. macam senang plak... so saya pon join aja la... hahha.. senang jer saya nak join sebab saya memang suka join segmen yang senang2... nak header... yer???
header kat atas tuh saya baru jer buat... hahhah... macam burukkan??? keh2... jap erk.. nak recall header2 yang saya pernah buat...::: jangan marah tau tuan segmen... saya suka wat entri 2 dalam satu::::

PERTAMA

KEDUA

KETIGA

KEEMPAT

KELIMA

TERKINI

hahaha... makin maju kan??? itulah faedahnya bila kita rajin berblog and rajin ikut tutorial dari kawan2 blogger... kan???? huhu... so nak jawab soklan tuan segmen...

saya nak tulis:::
BICARA HATI YANG BISU
BILA JIWA YANG SUNYI MULA MENYANYI, JARI PUN MULA MENARI
ok tak??? mana tau ada rezekikan??? hahahah...

nak tag:::

saya tag 2 orang... ok x??? hehhe...:)
thanks tuan segmen... :)

5 comments:

✿cik tempe✿ said...

thanks dear sebab join :)

Panggil aku Han said...

nice header la :) heheh..

NasZ said...

good luck tuan puteri..hehe..

MOHD NASER.com

Nizam Ijam said...

cantik header2 nya :)

'Ainun Qalbi said...

kak.. makacih tag sy yer.. dh join ni.. hi9