Wednesday, August 3, 2011

Segmen : saya nak !


Segmen tutup 4 Aug 2011 sebelum jam 12 malam. So cepat jangan buang masa.

so, jom join cepat... hahah.. nak dekat tarikh tutup dah nih...huhu...
cara nak menang tuan segmen kata:
10 penulisan cemerlang yang mendapat gred-A akan aku tunaikan permintaan dia.
so nak tulis apa nih??? hurm... ok lah nak tulis merapu2 jap...
------------------------------------------------------------------

kepada penganjur segmen,

saya nak!!! saya masuk segmen nih bukan sekadar nak barang2 yang telah di listkan, tapi saya nak berkenalan dengan ramai lagi kawan2 blogger yang mungkin sama2 memasuki segmen nih...
saya nak!!! saya nak jadi follower blog nih dan secara x langsung mengikuti segmen dari tuan adam dan puan aina... betul ke???
saya nak!!! saya nak minta tolong kepada penganjur segmen... tolong la bagi saya satu header yang cantik, yang ada kaintan dengan nama blog saya... yang bersesuaian dengan tema blog saya seadanya ini...
saya nak!!! andai keberatan untuk kalian menyiapkan header.. berbesar hati sangat2 kalau saya boleh dapat banner kan??? itu pon atas kesudian kalian...
saya nak!!! boleh tak tolong la bagi penulisan nih gred A.. saya nih memang sangat tak kreatif untuk memikat kalian.. heheh...
saya nak!!! ucapkan sangat2 terima kasih buat segmen nih... dan saya dengan suka hati menjoinkan diri untuk mencuba nasib...
sunggh betul dan tak tipu..
SAYA NAK!!!

hahahah... tu aja.. jadi kawan2 tunggu apa lagi jom mai kita pakat join!!!

3 comments:

adamainaa.com said...

Assalamualaikum

Thanks ya join contest :)

selamat bersahabat dgn adam dan ainaa.

actually, kami belum layak di panggil tuan dan puan lagi :P

hehehe. nak header ya? hehe.. adam memang suka buat header dari doodle. ramai sngt nak doodle. kah kah kah :P

Cik Domo said...

yeay~
good luck =)

Abang Stalker said...

ye..sy thu awk nk sgt.hahaha ;)

gud luck k.