Tuesday, August 16, 2011

~segmen istana biru nak berkenalan da tamat~

~assalammualaikum~

semalm maka berakhirnya segmen yang julung2 kali saya adakan.. kenapa semalam??? sebab selepas tarikh tutup masih ada lagi peserta yang join... peraturan tu saya yang buat.. jadi boleh la saya flexiblekannya... mungkin mereka baru jumpa segmen tu.. nape kena rigid untuk perkara yang macam tu..kan??? 
ok2... saya janji kalau broadband tak buat masalah saya serbu semua 58 blog yang menyertai... 
sangat2 menghargai... dan terima kasih semua... sangat2 menghargai.. kalau ada rezeki aku bagitau satu berita gembira nanti k.. kalau x, aku minta maaf.. tak janji k...:)
korang semua yang join dah saling berkenalan ke??? jom2 berkenalan ngan diorang..:)
ada yang tercicir??? bagitau k..:)
korang g terjah dan berkenalan k.. semua best2.. ada yang korang bleh tahu nama, ada yang korang bleh kenal habit mereka... apapon, eratkanlah silaturrahim k.. :)
mmm.. korang dah kenal aku ke???
jom la kenal2 ngan aku plak.. mana tau tiba2 korang nak bagi kad raya kat aku.. hahahah...

~DENGAN INI SECARA RASMINYA SEGMEN SAYA DAH TAMAT~
kalau ada idea nanti join segmen ke dua plak k... 
tapi ganjaran belum tamat... huhuhu..:)
thanks semua sayang la korang sangat2..:)

7 comments:

iMBobo said...

wah terbaiklah senarai dah kua hehe jom bw :)

Zul Fattah said...

jom..seranggggg..

Princess Feyqa said...

hehe ok 1,2,3... jom kte BW!

dylla abas said...

yeay..hepi dpt join segmen ni :)

p/s : nnt buat segmen lain lak ye..

twinkeenabilah said...

Jum terjah :D

yayath said...

maka bermulalah serangan hendap saya:)heeee~~~:)

CIK PARO! said...

nak terjah mereka!