Tuesday, August 2, 2011

laman ilmu untuk perkongsian ilmiah saya

~LAMAN ILMU~


ok... ni header baru untuk satu lagi blog saya iaitu laman ilmu... blog tu saya tak letak kotak follower, sebab saya cuma nak kongsi ilmu dengan siapa saja... x kisah la diorang jumpa ke tak yang pasti kalau jumpa sila lah ambil sedikit maklumat dan pembelajaran dalam tu... sekarang saya x update blog tu.. sebab kan ngah cuti so x der la nak wat penulisan ilmiah... 

saya wat blog tu bagi membantu mereka yang nak wat esement... jangan la tiru, saya cuma berkongsi bagi idea sikit.. semoga, saya berkongsi dengan mereka, bertambah la ilmu saya... saya masih cari idea untuk penulisan2 ilmiah yang mungkin boleh saya kongsi di situ... tapi belum ada... insyaAllah bila dah dapat idea saya buat lagi entri... 

entri nih bukan nak cerita tentang entri laman ilmu... tapi nak bagitau kawan2... sapa yang masuk blog ni melalui profile saya mesti nampak 2 blogkan??? so ada yang follow blog laman ilmu tu... saya kesian kat orang yang follow tu sebab blog tu jarang update... x tau nak buat macamna bagi diorang x follow blog tu... tu yang buat header di atas... huhu... harap2 korang janganla tersesat lagi... kat profile tu pon da tulis kenali saya di kamar hati istana biru... 

kalau korang follow sebab senang nak tengok update penulisan ilmiah baru bagus lah... semoga berguna untuk korang... huhuhu..kan????

p/s::: ada x cara lain untuk bagi orang yang nak terjah aku x tersasar ke blog tu.. huhu.. bukan apa kat situ penulisan ilmiah.. gerenti panjang.. yang penulisan x bape panjang ni pon ramai orang skip... huhuhu..:)

3 comments:

Gen2Merah said...

itu lah sebab kita digalakkan jangan letak dua blog dalam profile tu.. follower terkeliru nak follow yang mana satu.. dulu saya pun salu kena macam tu.. kesian org yang folo blog yg tak update tu.. baik delete, buka akaun baru.. ehehe

Anyway, selamat mengerjakan ibadah puasa

salam Ramadhan
~Gen2Merah~

Pak Pis said...

ha tu la tu...kengkadang Pak pis kalo jumpe profile ade 2 Blog pak pis follow due2..Mulai skarang la uhuhuh

PeRmAtA bIrU said...

@pak pis.. jangan follow la yang lagi 1 punya blog tu...


@gen3 merah::: hahah.. tu la.. tapi x mau delete... sayang la...