Friday, August 19, 2011

saya mohon maaf.. masa menyekat saya


sebenarnya saya ingin memohon maaf pada mereka yang menyertai segmen saya... saya sebenarnya ada janji untuk serbu blog mereka dengan membaca entri2 mereka untuk terus berkenalan dengan lebih baik.. huhu.. tapi, masa saya semakin terhad sekarang nih.. banyak perkara penting yang perlu saya buat.. tambah2 kita makin menghampiri hujung ramadhan... so... saya mohon maaf kerana tidak menepati janji.. tapi apa yang saya mampu buat.. adalah buat entri untuk memperkenalkan blog anda.. biarlah trafiq tak tinggi... tapi itu sebagai tanda terima kasih saya pada anda.. dan sebenarnya sangat2 berharap ada kebaikan dari itu... 

maaf ya... semoga ramadhan ini lebih bermakna buat anda... dan hari raya disambut dengan ceria... 
sayang korang sangat2...:)

6 comments:

dylla abas said...

tak apa la cik puteri..semua pun faham kan.skrg ni masing2 pun tengah sibuk.nanti ada masa kan boleh dtg terjah :)

QueeN TerataI said...

sis ok je... dun worry eh... dulukan mana yg lbh penting :0

Shorim Kasih said...

xpa..janji kita dah berkenalan..n meramaikan kwn2..

Gen2Merah said...

takpa, kami memahaminya... ehehehe... manusia takda yang sempurna kan.. adakalanya kita sibuk, adakalanya kita enjoy.. selamat hari raya

ANISA said...

it's okay..tapi bila dah ada masa update la ek...hehehe

~Shy~ said...

blogger akan faham ..insyaallah..:)