Monday, August 22, 2011

saya dah berkenalan dengan mereka -7

*cik beLaLang*
dia cakap dia seorang yang simple.. dan lebih menyenangi jika orang lain yang judge dia.. tapi disebalik namanya bermaksud,"cita-cita kami, harapan kami".. moga dia menjadi harapan terbaik ibu bapanya k..:)


My Photo
"Saidatina" Cahaya Teman Setia Kegembiraan
disebalik namanya.. mungkin dia seorang yang setia, dan periang.. dan lembut..kan??? 


Abby Salvatore

abby ni orang dia comelkan??? nampak macam simple dan sangat merendah diri..:)

! ! !:::::alif ismail:::::! ! !
Muhammad Alif Noor bin Ismail.  
alif seorang yang baik dan pemurah.. doodle permata biru tu.. inilah penciptanya.. thanks Aliff...:) 

.:.Feyqa ♥ Teddy.:.
 hehehe... memang nampak sedap tau masakan feyqa nih.. nak tau dia masak apa?? g la tengok sendiri..
ok.. katanya.. dia seorang pendengar yang setia dan sangat suka gelak.. huhu..:)


imbobo nih seorang lelaki tau... huhuhu... ok.. maksud bobo adalah galaksi... so imbobo nih saya galaksi la.. huhu.. dan dia seorang yang baik, n suka support member2 blogger.. :) korang terjah dia.. gerenti dia terjah korang balik..:)

SO G LAH TERJAH KESEMUA KAWAN2 BLOGGER NIH.. :)

3 comments:

3no gr33ny said...

bukan farhan anis..p hamba farhanis =) ..samat berkenalan semua..terima kasih buat empunye segmen

Amanina Nasuha said...

ad juga belalang..akhir nyer..thanz...

petuapakar said...

rakan2 yang interesting. salam perkenalan yer....