Thursday, August 18, 2011

SAYA BLOGGER PRIHATIN

Santai Bersama BEN ASHAARI

ini adalah  apa yang telah saya cakap dalam entri saya iaitu:::

jadi jangan lah kita selesa dengan kedudukan kita dan lupa kesusahan orang lain.. walau tak mampu memberi dalam bentuk wang ringgit atau harta, biarpon tenaga, sekurang-kurangnya cukuplah untuk doa... 
hari nih Dia beri kita nikmat, esok, mungkin nikmat itu ditarik balik... mereka jua saudara kita.... islam itu bersaudara.. :)
saya harap bila saya mampu dan punya kerjaya sendiri, sudah berjaya.. saya tak lupa golongan2 yang susah ini... 
semoga Allah memberkati usaha2 untuk membantu mereka yang memerlukan ini... :)

16 comments:

salwaismail said...

saya juga prihatin :)

http://salwaismail.blogspot.com/2011/08/saya-blogger-prihatin.html

Areliff said...

areliff pon join gak kerja amal di bulan puasa ni :)
http://www.areliff.com/2011/08/saya-blogger-prihatin.html

☀ Izzaty Hedry☀ said...

jom kita pakat buat amal kebajikan ^.^..
zaty pun join jugak ..=)

POP said...

Singgah sini dari segmen Abg Ben :)

http://pelik-oh-pelik.blogspot.com/2011/08/saya-blogger-prihatin.html

Cik POP ajak join segmen bagi ucapan Hari Raya :)

Segmen Ucapan Hari Raya Bloggers

cik najihah said...

singgah sini dari segmen BA
slamat beramal :)

Nur Eyda said...

dtg dari segmen Abg Ben..Tahniah kerana anda prihatin!..sama-sama kita beramal di bulan mulia ini...hehehhehee

salam perkenalan...

http://simatapanda.blogspot.com/2011/08/saya-blogger-prihatin.html

~AmyLiana86~ said...

salam perkenalan...
amy join jugak..
singgah n folo sini..
nice blog...

http://amyliana86.blogspot.com/2011/08/saya-blogger-prihatin.html

Nadzirah K. said...

bantu-membantu amalan mulia :)
http://ceritasana-sini.blogspot.com/2011/08/saya-blogger-prihatin.html

haslinda said...

salam... linda dtg ziarah blogger2 prihatin... :)

Ajeyy Rawk said...

salam ziarah,

saya pun join sama, tanda sokongan.. !!

http://ajeyyrawk.blogspot.com/2011/08/saya-blogger-prihatin.html

SoLy SoLicious said...

same2 la kite menjadi warga prihatin :)

http://soliciousstorynory.blogspot.com/2011/08/saya-blogger-prihatin.html

- abdul hadi abdul muti - said...

insaf kan tengok diorang. hurm, marilah kita sama-sama membantu.=)
dah follow blog ni=)

http://adi27mac1990.blogspot.com/2011/08/saya-blogger-prihatin.html

udin said...

as-salam.. mai ziarah blogger prihatin.. semoga dipermudahkan segala urusan membantu mereka disana.. hehehe.. ;)

http://budaklogam.blogspot.com/2011/08/saya-blogger-prihatin.html

- abdul hadi abdul muti - said...

insaf kan tengok diorang. hurm, marilah kita sama-sama membantu.=)
dah follow blog ni=)

http://adi27mac1990.blogspot.com/2011/08/saya-blogger-prihatin.html

alepridz said...

alep pun join

JEMPUT SINGGAH BACA ENTRY ALEP YER...
KENAPA BADAN MESTI KENE TOUGH

Famili Ceria said...

singgah sini yer...saya pon blogger prihatin jugak..

http://depalma-sp.blogspot.com/2011/08/saya-blogger-prihatin.html