Thursday, August 18, 2011

saya dah berkenalan dengan mereka - 3

ok.. kali nih aku nak kenalkan korang dengan orang johor nih.. nama dia faraha.. kenapa faraha??? korang boleh pergi baca kat kat blog beliau...
ok.. aku harap korang boleh la serbu blog cik paro ni.. orangnya sweet aja... dan suka termenung... mmm.. jangan selalu termenung k cik paro.. lagi, dia ni lahir bulan september.. heheh..:) jom korang g berkenalan lebih2 k..:)

Ape Pon B0leh
 ok.. apaponboleh x nak memperkenalkan nama penuhnya.. jadi kita kenal aja dia sebagai jaws k... ahhahha... tapi beliau manusia bukan ikan.. jom2 terjah blog jaws ni untuk lebih mengenali dia.. yang pasti entri dia banyak yang santai, simple n bagi kepala kita kurang berpusing.. jom la terjah santai2...:)

ok.. ni adalah blog abg nasz... heheheh... dia tua 3 tahun dari aku.. keh2.. so panggil abang la kan??? ok.. aku kenal abg nasz nih masa dia wat segmen mudah... n segmen dia memang simple n memang gerenti ramai yang masuk.. so bagus gak la kalau masuk segmen2 dia ni.. lagi satu.. dia sangat lah suka wat segmen n bagi hadiah.. macam giveaway simple hari tu.. dah la caranya simple, tapi hadiah pon comel... so memang seronok lah aku join apa2 segmen atau GA under blog beliau.. hahahahah...lagi satu apa yang bestnya entri2 kat blog beliau adalah.. ringkas, padat dan buat kita sama2 berfikir.. kalau korang tak caya g terjah blog beliau.. memang style penulisan dia tersendiri dan best.. heheheh... kan abg nasz??? 

JADI INILAH 3 BLOG LAGI YANG JOIN SEGMEN AKU HARI TU.. AKU DAH G TERJAH ENTRI2 MEREKA DAN AKU JUGA DAH PON LEBIH MENGENALI MEREKA.. WALAUPON AJOS SEMBUNYIKAN NAMA PENUHNYA.. TAPI SUARA DIA MACHO LA.. EHEM2... MANA AKU TAU??? TENGOK TUTORIAL PHOTOSHOP DIA LA.. HAHAHAH... SO KORANG G LA TERJAH TENGOK.. MANA TAU LEBIH MENGENALI.. HAHAHHA...:) KETIGA2 BLOG NIH MEMANG BEST...

2 comments:

kapten kakak said...

aku ?

CIK PARO! said...

terima kasih promote blog cik paro!