Wednesday, August 3, 2011

contest:Kami Datang Nak Duit Raya..


ok... jom la kita join ramai yer... nak kena tag nih.. memang x der idea nak tag sapa...
boleh tak saya tag sapa yang baca??? sila masuk contest : kami nak duit raya...


ok... tengok, puasa baru 2 hari dah wad kad raya... 
huhu.. inilah yang anis nak... tapi anis nak yang kreatif... saya bab krestif memang reject lakan???
tapi cuba nasib gak.. mana tau dapat duit raya...
adoi... lawak lah... lupa nak tulis, kad raya nih khas untuk...

ok... korang mungkin lebih kreatif dari aku.. so.. jom la join... anis janji nak bagi duit raya RM50 tau... sapa tau rezeki tua2 dapat duit raya..kan??? huhu... tutup 25 Ramadhan... korang join tau...

huhu.. malu la kad tak kreatif.. tapi x per.. nih nak support contest anis nih.. huhu,, terima kasih anis..:)

6 comments:

~ pEJuAnG CiNtA ~ said...

join nie lagi sng =0

http://myfacebuku.blogspot.com/2011/07/segmen-puasa-penuh-bersama-pc.html

ZWAN SABRI said...

nanti klau you dapat duit raya drpd anis tu, kita share ye.. HEHE

MySuaraBlog: Sila Duduk Rapat2, JANGAN Duduk Renggang2

anismelon said...

hehe..tenks sbb dd8 untk anis..heee..kretip la gak nie kan..

btw tenks yup sudi join..:)

lilypelangi said...

all the best :)

lilypelangi said...

all the best ! :)

Aku DaN SeSuAtU said...

nice..jom singgah sini lak

http://cheritasesuatu.blogspot.com/2011/07/contest-kami-datang-nak-duit-raya.html