Thursday, August 11, 2011

bebelan percuma

perempuan.. memang sinonim dengan membebelkan??? aku tau.. ramai kaum lelaki yang menganggap perempuan kuat membebel.. dan ramai juga kaum lelaki yang x suka dengar bebelan... kan??? tahu x nape perempuan membebel??? sebab:::
  1. itu memang sifat dia
  2. dia suka kamu dengar dia cakap
  3. dia geram bila kamu x pick up apa yang dia cakap dalam hati
  4. dia sayang kamu tahap gila2
  5. dia takut kamu lupa padanya
dan... sebenarnya dia membebel sebab takut korang lupa... 

tapi lelaki pon kuat membebel jugakan??? tahu nape??? sebab masa aku bercinta dulu, xbf aku yang kuat membebel.. aku diam jer.. nak cakap pon x sempat.. huh!!! runsing... huhuhu... maknanya aku bukan jenis yang kuat membebel juga la kan??? keh2...

tapi bila ada benda yang tak kena, serius... aku memang akan membebel panjang 2000 patah perkataan... hahhah.. so, tak payah cari pasai naaa... keh2.. gurau jer.... 

best ke membebel??? letih jakan??? buat habis air liur... huhu.. senyum, x perlu kata apa2... hehheeh..kan???

membebel pada aku sekali, aku dengar, 2 kali aku menguap, 3 kali aku tdo, 4 kali, aku pekik.. huhuhu...

boleh??? so selalunya x sampai la tahap ke 4 sebab aku dah tdo.. mana dengar apa2kan??? huhu...:)

p/s:: bila ya aku nak berubah jadi orang yang panas baran???

4 comments:

Panggil aku Han said...

membebebl mmg best..hahah :D

kiz said...

membebel itu seni..tapi aku lari dulu kalau ada yang membebel..kalau aku tak lari aku pula yang akan bebelkan si pembebel..haha

asnizaziz said...

huhu..saya suka membebel, tapi kalo takde mood sy senyap jek..hehe

dylla abas said...

membebel best..kena bebel pun best..huhu :p