Wednesday, July 27, 2011

terima kasih abg stalker

selamt malam semua yang sudi membaca... aku mood segmen jerkan kebelakangan nih... berehat mencari identiti sendiri... memang macam rasa x best plak bila menulis tanpa identiti.. sekejap gini, sekejap macam lain plak... so biar lah aku create identiti sambil mencari kawan2 baru.. mana tau di antara yang baru n lama semua suka bertandang ke blog aku... jadi aku berterima kasih kiranya ini bukan pertama dan keakhir kalinya korang datang ke blog aku... hurm... ok... thanks sangat2 aku sayang korang semua...

ok, entri nih aku buat khas untuk abg stalker yang telah menunaikan janji dia... iaitu skodeng blog2 yang masuk segmen aku ingin di skodeng abang stalker

ok... kiranya masa aku buka blog siang tadi aku terkejut la juga... sebab banyak la plak komen.. takkan ramai benar orang kritik blog aku... hahhahha... mampus gini... rupanya aku salah.. buka2...
semuanya datang dari abang stalker...
abg stalker nih masa dtg skodeng dia cakap belum sihat sepenuhnya lagi... jadi semoga abg stalker cepat sihat k... hahhha.. semua entri aku yang terbaru dia komen.. even en3 segmen... thanks yer abg stalker... jasa mu sangat2 dikenang.. hhahahah
 jadi nanti aku nak stalk balik abg stalker punya page... hahhaha...
jasa mu di kenang yer... pertama kali rasa banyak gitu komen.. selalunya sikit jer.. 

tapi tetap berterima kasih.. aku bersemangat menulis, sebab pengomen2 aku yang sikit tu la... aku tahu ..ooo ada gak yer yang baca and sudi ambil tahu hal kisah hati aku.. terima kasih...:)

4 comments:

mate saya bulat said...

abg stalker rajin sangat komen sume entry kaan :D

Abang Stalker said...

trm ksh bt entri khas utk abg. :) abg x hrpkn apa2.ini sebahgian dr segmen abg sbg pghargaan kpd blogger yg abg bru knl.

thanks yup doakn keshtn abg jgk. :) jgn berhenti menulis.xpe la klu x jmp identiti sdri dlm penulisan.yg pntg skli b urself.


bt je entri berunsur apa skli pun,jnji ada kepuasan.dan satu lg,rajinkn berjalan ke blog org dan tglkn pndpt.blog bkn hny tuk mengejar jumlah follower.tp kita org bc blog kita.terasa dihargai penulisan2 tu. :)

aimie amalina said...

heheheh
mest abg stalker tgh kembg kuncup idung nih..hehehe =p

cucu umie said...

itulh namenyer pershbtn..indahkan walopon dialam maya..hehe