Tuesday, July 26, 2011

BEN ASHAARI AJAK JOIN BLOGLIST BLOGGER BARU

Santai Bersama BEN ASHAARI

jom saling tukar url/link... bloglist saya pon hendak diperbaharui memandangkan saya akan edit semua di blog saya... ya lah nak jadikan warna biru lebih dari purple... huhuhu... terima kasih untuk segala kritikan.. dan saya akan perbaiki setelah dinilai baik buruknya... :) 
meh!!! p check kat bawah nuuuu... ada x hampa punya link... kalau x dak bagi url kat sini, che bawa masuk... tapi kalau rajin hampa update comfirm che baca... depend lakan??? huhuhu.. pastu kalau hampa rasa nak bawa masuk url che pon ok gakkan??? heheh...
ok.. itu sahaja.. thanks... upss... jap2.. abg ben kata kalau nak delete pon x pa after segmen... tapi che x delete lah... sebab, ni antara log saya la nih... hari nih saya join segmen abg ben yang ke 12... huhu kan? 12 tu yang saya sempat join.. yang beratus2 lain tuh, x sempat and x kenal lagi benashaari.com....:)

16 comments:

azam said...

dah ada link ni......xpe join² lagi ye

Phoenix (نعيم امين) said...

da follow!!jom tukar link jom!!

http://phoenix-hidupseoranghamba.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

AdinLala said...

Salam Perkenalan Dari Adin :)

Hey Hey, jom tukar link dengn Adin !!

Terima Kasih Daun Kari, hehehehe

http://adinbeetles.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

kemboja said...

jom exchange link... nak?

Rohaizam Rosli said...

jom tukar list nak tak??? stuju meh nyatakan ya kat sini...

http://nyuting88.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

Gen2Merah said...

salam.. sudi ke nak tukar link @ follow blog saye..

Kalau ya bagi respon.. Insya Allah saya akan feedback blog awk semula..

http://gen2merah.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

salam ukhuwah antara kita

Nizam Ijam said...

jom tukar...

http://www.nizamijam.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

Clara said...

jom tukar linkies, boley?

http://cerytara.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

selendang merah said...

jom tukar link blog dengan saya...kalau berminat leh bg taw saya yew...nanti saya masukan link awk dalam bloglist gegar blog terbaek...

http://lzulxocraxme.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

Rahmad said...

jom tukar..?

http://ceriterahmad.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

Rahmad said...

blog ni dh masuk dlm bloglist sy..

ble cek kt bloglist oh blogger..

Rohaizam Rosli said...

da masokkan istana biru dalam bloglist Iejam... huhu thanxx yeaa~~~

Gen2Merah said...

Salam. Terima kasih ya.. Dah masukkan awak dalam bloglist saya ISTIMEWA saya juga.. dah follow awak juga yang ke 425
Salam Ukhuwah dan salam persahabatan

~Gen2Merah~

Nizam Ijam said...

saya da letak da awk dlm bloglist :)

jangan lupa letak balik k :)

http://www.nizamijam.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

Atika Farha ;D said...

saya berminat untuk bertukar link dengan anda. sila balas di http://blogfarha.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html sekiranya anda bersetuju dan saya akan terus masukkan link blog anda di bloglist saya. sekiranya tiada balasan saya menganggap anda tidak berminat untuk bertukar link dengan saya. terima kasih :)

Lulu Caldina said...

minat tak?

http://lulu-pages.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html