Thursday, July 14, 2011

Segmen Single VS Couple | Ashraf Jalil


 APA YANG BESTNYA SINGLLE NI??

nih soklan pertama tuan sagmen... jawapan aku:::
  1. senang hati
  2. jimat duit
  3. x serabut kepala otak
  4. x payah nak cemburu2
  5. x buat maksiat hujung minggu
  6. x payah letak gambar gedik bagai kat fb atau blog
  7. hp campak bawah katil pon x per...
  8. aku kuar g giant/tesco ke apa ke... x payah la nak dress up letup sgt... x der sapa da nak control2...
  9. suka hati aku la nak ada kawan laki banyak mana pon...
  10. boleh kutuk2 orang couple sesuka hati... off record
APA YANG TAK BESTNYA KALAU SINGLE???

nih soklan kedua tuan sagmen... jawapan aku:::

  1. lonely dowh~~~
  2. nape hp sunyi jer nih???
  3. hurm... cemburunya aku tgk gambar couple nih... budget bagus
  4. ayat nak bunga2 plak dalam status... dengki kot aku...
  5. adoi... hadiah mau gedabak besar... hish!!! x dapat dah bunga ke coklat ke...
  6. malu bila orang kata aku x da bf...
  7. stress bila orang tanya bila nak kahwin
  8. risau jadi andalusia
  9. comelnya budak2 nih.. nak gak anak...---> x tau nak gedik kat sapa...
  10. bila tension x tau nak lepaskan kat sapa...
ok.. 10 vs 10.... boleh x encik ashraf jalil terima??? nih la apa yang saya rasa... huhuhu.. tertarik sebenarnya ngan sagmen nih... jom la kita join ramai2... kongsi kongsi citer...

"lonely will never mean alone...alone will never mean lonely"

walau aku single, aku juga ada hati,
walau aku single, aku juga ada pendirian sendiri,
walau aku single, aku juga ingin dicintai,
dan walau aku single, bukan selalu aku sunyi,
ramai teman-teman yang menemani,
dalam menanti siapakah empunya kunci di hati...

smile always k... :)

6 comments:

NasZ said...

semua di atas itu point saya gak..haha.. sempat bersyair lagi di akhir entry..

MOHD NASER.com

erika nuris said...

betul kak..su sokonh...:)

ZWAN SABRI said...

Aku single.. mmg lonely jugakla.. hari2 nyanyi lagu akon.. "Lonely,I'm Mr.Lonely....." HAHA

MySuaraBlog: Trend Tindik Alat Kemaluan

TeAqArH said...

nikmati masa single dgn baik..da kapel nnt..jage pasangan baek2..
singgah dr segmen ashraf

cahaya inspirasi said...

i sokong kata2 teaqarh! nikmati dunia single baik2...dan i suka kata2 akhir u tu...

***blogwalking dr blog ashraf jalil:)

PeRmAtA bIrU said...

thanks semua.... huhuhu