Thursday, July 14, 2011

blogger masa depan???...mungkin

video

ok..ini anak buah aku yang laki tu... umo dia 9 tahun... aku start wat test kat dia dari umo 2 tahun... so memang menjadi la kan??? darjah 1 aku ajar dia buat diari.. sebab aku nak dia luah perasaan cara yang betul.. dia nih suka meradang.. sepak pintu lah.. tendang kerusilah... tapi lama2 dia ok.. marah aja dia cari diari g duduk ujung2 dunia tulis sumthing... masa tu aku selalu gak curi baca diari dia masa tdo... nak la sportcheckkan??? budak2 lagi.. tapi bila aku baca... ok lah.. bisa menempiaskan segala kemarahan dia..yang after tu dia ok... heheheh... macam2 ooo dia tulis... setiap hari.. bila lupa tulis dia nanti lukis kat diari dia "alamak saya terlupa la nak tulis cerita kat awak harini"... ok x??? bleh jadi blogger anak buah aku nih... hahah... satu hari aku akan ajar... sebab dia memang layak.. kan??? mmm sekarang diari dia dah ada kunci and dah pandai bawa sorok.. so x la aku curi lagi... silalah berkenalan ngan dia...
oh lupa nak bgtau.. aku ajar dia melukis dari umo 2 tahun... nanti aku upload gambar2 lukisan dia k... 

ingat... jangan takut memberi anak2 mencuba.. sebab mereka akan jadi lebih kreatif..k.. aku dah cuba memang terbukti.. :) tapi dengan kawalan k...

3 comments:

NasZ said...

owh...dasat2..


jemput ke blog..

MOHD NASER.com

PeRmAtA bIrU said...

huhuhu... :)

Munna said...

erm...bgusnya....cer ajar tulis blog pulak...meletup pasni =)