Thursday, July 7, 2011

SEGMEN SIMPLE : JOM KOMEN ENTRY SAYA

Tarikh Tutup : 7hb Julai 2011 jam 11.59 malam
woooooooooooooo... baru leh masuk la... selamat sempat... kalo x.. kempunan la..hehhe..
bleh x kempunan??? nanti masuk batu belah batu bertangkup...
makan aku, telan aku, aku terlepas segmen mudah nasz...
hehhe... boleh gitu??? heheh...

ok... nasz suh buat entri tentang::::
"Tulis satu entry kenapa blogger lain kena komen entry korang. Panjang entry tu, ikut suka hati korang."

kenapa yer korang semua kena komen entri aku??? ada sebab ke??? 
korang pernah tak terpikir macam nasz nih??? pernah x pk kenapa???
mmmmmm..... korang rasa aku pk x???
aku pon x tau aku pk ke x... tapi bila ada org komen....
berbunga2 hati aku... sukanya... komen la lagi banyak2...
aku pon start komen kat orang len... ada yang panjang.. ada yang pendek.. ada yang aku letak :) saja...
tapi sebelum komen aku pastikan aku baca... sebab nanti komen benda yang salah..naya malu...
tapi ada tau orang yang komen tanpa baca... komen2 x kena... adoi... kecewa gak aku...

so setelah aku buat kajian sedikit ke hati ini... rupa-rupanya aku pon pernah terpk macam nasz...
ok..aku nak blogger lain komen kat entri aku sebab aku suka...
aku rasa macam aku sedang berbual2 ngan orang tu...
aku tau orang tu baca entri aku...
aku tau orang tu sependapat/ tidak sependapat ngan aku...
paling utama aku tak la buat blog baca sorang2...
heheh... walau ada orang yang tak suka blog aku, ada yang malas nak buka blog aku sebab blog aku macam budak sekolah tadika... 
tak de fesyen, x femes, x lawa n lain2... 
aku tetap bersemangat sebab ada pengomen juga kat entri aku... tambah2 pengomen2 tegar...
fuhh.. aku berterima kasih sangat ngan korang semua yang komen di blog aku...
"...sayang korang sangat2..."

13 comments:

NasZ said...

huhu...saya pun tengah pk..pk ape ek? haha... thanx sudi join.

Norhisham Nordin said...

jeng jeng jeng... dtg lagi kat sini... huhuhu...

Segmen Simple : Jom Komen Entry Saya

sue perbs.. said...

hehe.. kdg2 ade org yg mlas nk bace sbb entri die pnjg sngt pastu bace first dngn akhir je.. slalu sy bce smpai abis.. bru tau citer sbnr..


komen entry saya

lieynanilaz said...

panjang dik..bagus..bagus..:)

jon singgah blog saya
http://lieynanilaz.blogspot.com/2011/07/segmen-simple-jom-komen-entry-saya.html

LUNA LANUN said...

Saya dtg terjah dr segmen SEGMEN SIMPLE : JOM KOMEN ENTRY SAYA.

Entri terbaru, pilih je mana yang korang nak baca:
1. Bawak Diri, Daku Merajuk. Kan Best Kalau Dapat Terjun Keluar Dari Pesawat Ni!
1. Kenyataan Rasmi Pengarah Operasi Restoran KFC Malaysia Berkaitan Isu Penyebaran Video Pencemaran Makanan oleh Pekerja KFC
2. 1000 UV Sehari Tanpa Perlu Ping Blog
3. Ko nak berhenti merokok ke berhenti bernyawa?!
4. Cerita Di Sebalik Malam Pertama Saya

by LUNA LANUN

Lavender Lassie Roses said...

Singgah sini utk komen2.. :) Singgahlah ke entri saya kat sini yer.. :) maceehh :)
http://lassierose.blogspot.com/2011/07/segmen-simple-jom-komen-entry-saya.html#comments

genkc0rner said...

singgah sini membalas kunjungan anda..
genk pun suka org dtg komen blog genk..hehehe..
JOM KOMEN ENTRI GENK
JOM JOIN SEGMEN GENK DAN CP

cik mun said...

datang sini..
jom komen entry mun plak^^
jasamu dikenang~~~


jom komen entry saya..

PeRmAtA bIrU said...

nasz::: terpk pk kan??? hehehhe....

norhisham::: datang2 la selalu yer...

sue perb::: ha kan??? kalo pnjang mmg org mals baca.. tapi saya tulis gak.. mana tau ada yg rajin macam saya..hhehehh.. :)

PeRmAtA bIrU said...

lieynanilaz, LUNA LANUN, Lavender Lassie Roses ,genkc0rner, cik mun...

:) thanks mengomen..hehhhe

Gadis Kecil said...

puteri kecil singgah ni. hihi

suka tak? hope pasni kita bole jadi kawan ye tuan puteri. ngee ~ tenkiu sbb sudi singgah blog saya!

maka dengan ini puteri ke 246 masuk mengadap ^_^

faLiaa said...

hi!saya datang sini ^^,salam ceria :)

NasZ said...

salam..keputusan segmen simple ni dah keluar..jom tengok sape yang menang..huhu..

KEPUTUSAN SEGMEN SIMPLE : JOM KOMEN ENTRY SAYA ..."