Friday, July 29, 2011

Segmen Sepit:Aku Suka Kau

SILA KLIK BANNER UNTUK JOIN K...



korang kenal tak siapa ini??? kalau tak kenal, jap aku bagi kenal k...


ok, gerenti dah kenalkan??? yer dia adalah... ERRA FAZIRA... 

7 sebab kenapa aku suka ERRA FAZIRA:::
  1. dia cantik... lawa... meletup... ayu... gojes habis... 
  2. dia nampak rock walaupon dia jelita, tapi perwatakan dia tak gedik.. terhegeh2 atau nak cari gosip free....
  3. dia memang banyak kontroversi.. dari hubungan dengan awie hingga lah sekarang... tapi dia selalu ambil langkah diam kan diri... 
  4. dia sangat sweet, suka kanak-kanak and sangat manja... tengok lakonan dia dan cerita2 realiti macam baby kiko, baby johnson and pengacaraan dia dalam soccer kids... dia memang seorang yang cool...
  5. lakonan dia tak tipu.. dia tak pernah berlakon, tapi dia menghidupkan watak lakonan dia...
  6. sangat merendah diri.... walau dia sekarang boleh dikatakan diva.. tapi dia cool aja...
  7. suka naik motor besar dan ganas...yang ni la penyebab aku mula2 suka dia... hahhah.. lagipon dia nih x nampak macam mengada2.. ok, repeat point ke 2...
sekian , 7 sebab kenapa aku suka ERRA FAZIRA... yang baik, kita contohi la, yang buruk pandai2lah kita fikir sendiri... aku juga orang seni... walau x femes tapi aku belajar menilai seni itu sendiri... inilah pilihan yang aku boleh bagi, ingatkan aku nak choose orang sekeliling aku, tapi serius aku rasa masih perlu merahsiakan sesuatu juga... sebab kalau ada yang baca, mungkin akan salah anggap... 


untuk tuan segmen, saya suka blog awak.. dan dah tersepit pon disitu... jadi jangan la jemu kalau saya sering bertandang yer... korang sila join...Segmen Sepit:Aku Suka Kau....

aku tag:::

ok.. itu saja... thanks tuan segmen... :)

5 comments:

Suhazli said...

insyaAllah saya join..hehe

Nurasyiqin said...

rajin join segmen eh??hehe..erm..cikin mana tuh??=DD..well anak seni?? seni apa??ptot la cam familiar ajer..hik3

PeRmAtA bIrU said...

suhazli::: x per.. ambil masa k...

syikin::: hehehh... jangan marah erk, singkatka nama awak, da edit... huhu.. seni la, seni halus.. hahahahaha.... familiar la sangat... hahahah

cik pip said...

wah erra mmg cun dari dulu..suka2 :) and thanx ye..suka kamu tersepit di blog pip..hehe :P

Luz Claritta said...

good luck :)